Beste vrijheidsstrijders,

Ik ben weer een show aan het voorbereiden die we morgen gaan publiceren. We zijn er hard mee bezig.

En om al een tipje van de sluier te geven: het gaat voornamelijk over hoe wij toch zo in de maling worden genomen. En dat het nu zo overduidelijk is dat dat al zo lang aan de gang is.

Het grote probleem zijn de mensen die dit nog steeds niet zien. Ik noem ze zoals jullie weten de alles-is-echt-mensen. Met andere woorden: alles wat hen verteld wordt geloven ze meteen en nemen ze voor waarheid aan.

Daar zijn er nog heel veel van. Ze zijn irritant, soms agressief, maar ze zijn voor mij makkelijker dan ooit te negeren, want ze zijn zo dom. En ik luister niet meer naar ze.

Als je nu nog niet ziet dat we al decennialang voor de gek gehouden worden over de grote gebeurtenissen die plaats hebben gevonden, dan ben je gewoon niet serieus te nemen en hoef je jezelf niet te verdedigen tegen deze mensen.

We moeten alleen maar de mensen opzoeken die dit zien. En dat zijn er heel veel en het gaat gemakkelijker dan ooit om die mensen te vinden. Je hebt vrienden niet nodig die nog steeds denken dat alles wat ze verteld wordt echt is. Het is vermoeiend. Trap ze eruit en zoek nieuwe mensen. Zoek nieuwe energieën.

En vandaag is het dan 11 september. 22 jaar geleden ben ik ook getrapt -volledig- als 28-jarige in het narratief wat mij verteld werd dat hier een aantal radicale moslims met minimale vliegervaring commerciële vliegtuigen hebben kunnen vliegen in gebouwen. Waarvan ons vlak na het gebeurde meteen werd verteld wie die mensen precies waren, omdat ze uit de verpulverde gebouwen hun compleet intact zijnde paspoorten vonden.

Vlak daarna kwam natuurlijk de Patriot Act waar alle grondrechten van Amerikanen weggenomen werden onder het mom van 'veiligheid' en kwam de Irak-oorlog. Het is duidelijk dat 9/11 gecreëerd is om deze doelen te bereiken. We hebben hier een uitzending over gedaan vorig jaar en het jaar ervoor. Kijk ze hier (2021) en hier (2022) nog een keer terug.

Ik wil mezelf niet herhalen, dus ik ga dat dit jaar niet doen maar wat werd ik voor de gek gehouden. En dat is niet erg om toe te geven dat je in de maling genomen bent en dat je erin bent getrapt. Het is een heel slim, sluw en manipulatief spel van deze griezels. En het is ook moeilijk te begrijpen hoe duivels deze mensen zijn, die dit de mensheid aandoet. Maar het is nou eenmaal zo.

11 september is voor mij niet een herdenking van wat ze willen dat ik herdenk op die dag. 11 september is voor mij de herdenking van hoe erg en kwaad deze mensen zijn. Ik sta er ieder jaar bij stil. Nu ook...

Maar mij krijgen ze niet meer. En velen van ons ook niet. We trappen er niet meer in. Nu niet en nooit meer, never.

Ik spreek je morgen. Het wordt weer een eerlijke show en dat kan ik alleen maar doen door jullie donaties. En daar wil ik jullie voor bedanken.

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

Voor de vele nieuwe abonnees op onze 'nieuwsbrief': de voorgaande exclusieve shows kun je bekijken via de volgende links:

UPDATE 21 JUNI
UPDATE 23 JUNI
UPDATE 30 JUNI
UPDATE 5 JULI
UPDATE 8 JULI
UPDATE 12 JULI
UPDATE 24 JULI
UPDATE 31 JULI
UPDATE 7 AUGUSTUS
UPDATE 17 AUGUSTUS
UPDATE 6 SEPTEMBER

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven