BERICHT VAN ROBERT

Beste vrijheidsstrijders,
 
Ik hoop dat jullie genieten van jullie geweldige zaterdagavond.
 
Ik wil even deze gedachte met jullie delen. De verkiezingsweek staat voor de deur en ik weet dat velen dan toch weer kriebels krijgen en hoop creëren dat het nu eindelijk eens allemaal gaat veranderen.
 
Mijn advies aan jullie is om jullie verwachtingen te managen. Doe wat je wilt doen met het stemmen, het kan geen kwaad, maar zit niet met een knoop in je maag om half 9 op de verkiezingsavond als Ipsos met hun ‘exitpolls’ komt.
 
De verandering zal namelijk niet plaatsvinden in de politiek. Wij moeten een sterker bewustzijn creëren, wat ik altijd de muur van het menselijke bewustzijn noem. Die zal sterker blijken dan de spelletjes en de manipulatie, want dat gaat natuurlijk weer gebeuren ongeacht welke uitslag er gaat komen. Er wordt weer een spel gespeeld zodat de agenda door kan gaan.
 
Kijk bijvoorbeeld naar Spanje waar Pedro Sanchez de verkiezingen verloor, maar via gerommel met coalities gewoon weer aan de macht is om er een agenda doorheen te duwen die niemand wilt.
 
Er zal een moment komen dat al deze liegende manipulators van een corrupt systeem tegen de muur aanlopen en dat zal die muur van menselijk bewustzijn zijn die dat niet meer pikt. En dat is waar we allemaal individueel aan kunnen werken. Daar zijn we al mee bezig en we zijn pas net begonnen. Maar het gaat hard.
 
Als je het nog niet gezien hebt kun je hier mijn interview met Thierry Baudet terugkijken.
 
Geniet van jullie zaterdagavond. Dank voor jullie donaties. Jullie houden ons in de lucht.

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven