BERICHT VAN ROBERT

Beste vrijheidsstrijders,

Ik hoop dat jullie aan het genieten zijn van jullie zaterdagavond.

Mocht je mijn uitzending over de verkiezingsuitslag nog niet hebben gezien dan raad ik je aan om dat vanavond of morgen nog even te doen. Ik heb zoveel goede reacties gekregen en ik wil niet opscheppen, maar ik deel er toch even een paar met jullie.

Hahahaha, wat een geweldige show. Dat hadden we even nodig.
- Bart
 
Wat een geweldige show!! Prachtig mooi verwoord, ademloos naar zitten luisteren voor de tweede keer vanochtend. Hartelijk dank HELD.
- Mevrouw A.
 
Wat een super goeie show weer Robert! Een prachtig opgezet, goed begin en als afsluiting de mooie woorden over De Graaff: dit is mijn winnaar!!
- Ans
 
Robert, uitzending 601 was de beste die ik ooit heb gezien in het hele jaar! Ben zo met je eens! Kan zo om je lachen, altijd, maar die feiten ook over corona, jeetje, zo erg belangrijk!
- Birgit
 
Wilde even zeggen dat ik sinds tijden niet zo gelachen heb om je Gans Timmermans grap. Ik zat met tranen in mijn ogen. Het was een van je beste uitzendingen tot nu toe. Hopelijk hou je naast ‘O Hans’ ook ‘Gans Timmermans’ erin!
- Paul
 
Kijk de uitzending hier terug als je dat nog niet gedaan hebt.

Vergeet niet dat we deze uitzendingen maken zonder enige subsidie of met sponsoring van grote bedrijven. We doen dit onafhankelijk en kunnen hier alleen mee doorgaan als jullie ons financieel steunen. Kijk op mijn site of onderaan deze mail voor de mogelijkheden om ons te steunen.

Ook kun je ons steunen door het kopen van onze kleding, waar we nu 15% korting hebben op alle items. En ook hebben we de actie voor onze 600ste show. Doe een donatie van 600 euro en ik bel je in de uitzending of privé of ik maak een persoonlijke videoboodschap voor je. 

Mijn dank is groot en ik wens jullie een fantastisch weekend.

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven