BERICHT VAN ROBERT

Beste vrijheidsstrijders,

December is voor mij altijd een maand waarin ik een combinatie voel van optimisme en bezinning, maar ook van melancholie. 

Het is een mooie, maar ook confronterende maand. Herkennen jullie dit? Als je bedenkt wat we allemaal meegemaakt hebben met elkaar de afgelopen jaren. Als je bedenkt waar we nu staan en denkt aan de tijden die ons staan te wachten, dan weet je dat we één ding nodig hebben. En vanaf maandag ga ik daar vol voor. 

Wat we namelijk nodig hebben is de wijsheid die we nu in onze ziel, in ons hart en wezen meedragen voor de rest van ons leven, omdat we zien wat hier aan de hand is. Dat moet de motor zijn voor 2024 en de jaren daarna.

Wat we nu moeten doen is gebruik maken van het feit dat zoveel mensen het kwaad zien. Zoveel mensen wereldwijd zijn wakker geschud. Het zijn er echt genoeg om de agenda’s van de kwade griezels te overwinnen. 

We zijn met genoeg mensen. Het enige wat we nu moeten hebben, en dit moeten we met ziel en zaligheid uitdragen, is kracht. Doorzetten en nooit opgeven. Nooit buigen. Met een kaarsrechte ruggengraat. Dat is nodig voor 2024. 

Ik wilde jullie dit meegeven omdat jullie al zo ver zijn. En we zijn hier met elkaar gekomen. 

Hou ons alsjeblieft in de lucht met jullie donaties. Ook in het nieuwe jaar. Het is zo belangrijk. En ik heb jullie vorige week beloofd dat we spetterend en krachtig 2023 uitgaan. En met een hoop krachtige energie stormen we 2024 binnen. 

Ik spreek jullie maandag in een nieuwe Jensen show. 

Weet hoe belangrijk het is om van ieder moment intens te genieten. Ik doe dat zelf ook op dit moment. 

Met alle liefde. 
Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven