BERICHT VAN ROBERT
Beste vrijheidsstrijders,

Ik hoop dat jullie fantastische kerstdagen gehad hebben. Of je het nou met veel mensen gevierd hebt, of alleen, het is een mooi moment om even de belachelijke gecreëerde wereld te negeren.

Ik heb zelf ook weer nieuwe inzichten mogen krijgen de afgelopen dagen. Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd het “nieuws” niet te volgen.

Maar aangezien mijn werk mijn leven is geworden en mijn leven mijn werk, ontkwam ik er niet aan om een en ander te blijven volgen.

Hopelijk zijn velen van jullie slimmer geweest dan ik en hebben jullie alles genegeerd. Maar mocht je dan benieuwd zijn wat ze op ons af hebben gegooid de afgelopen dagen, zal ik het als volgt omschrijven: manipulatie, misleiding, propaganda, ontmoediging en angstzaaierij. Met andere woorden: niks nieuws.

Ik ben weer een show aan het voorbereiden en zoals beloofd zijn mijn team en ik ook tussen kerst en oud en nieuw aan de slag.

Dank voor jullie fantastische reacties op ons eindejaarspakket. Zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben is ie uitverkocht. Ik ben heel erg dankbaar voor jullie support en steun.

Mocht je nog de drie kledingsitems willen bestellen die in het pakket zitten, dan hebben we nog steeds de eindejaarsspecial, waar ik je ook nog als geste een fantastische fles bubbels bij doe om het nieuwe jaar mee te vieren. Ik heb er daar nog 30 van over.

Als je ons wilt supporten en het fantastische pakket wilt hebben kan je het bestellen via deze link. Ik denk dat het een hele goede aanbieding is en je steunt ons hiermee, zodat we ook in 2024 door kunnen gaan.

Nogmaals, ik hoop dat jullie je goed opladen voor 2024. Er komen heftige momenten aan, maar we kunnen het aan. Het enige wat we nodig hebben is kracht. Nu meer dan ooit.

Spreek je snel
Robert
DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven