BERICHT VAN ROBERT
Beste vrijheidsstrijder,

Een hoop goeie reacties weer op de show van gisteren. Als je het gemist hebt kun je 'm hier terugzien.

De show ging over alles waar ze ons weer over gaan voorliegen het komende jaar. We moeten voorbereid zijn op alles. In een verkiezingsjaar in de USA gebeurt er altijd iets. En zeker in deze tijden zou er zomaar iets zeer schokkends kunnen 'plaatsvinden'.

Ik denk hier alleen maar over na, NIET om mezelf of anderen bang te maken, maar om voorbereid te zijn. Als het dan plaatsvindt is de impact een stuk minder en kan je de situatie beter en scherper overzien.

Net ging bij mij een lampje branden over wat de wereld op Cojona niveau zou kunnen shockeren. En het is een reële dreiging. Ik zal er morgen in de show meer over vertellen, maar het heeft te maken met deze berichtgeving vandaag: Journalisten betrapt op grappen over moord op Trump: ‘Net als JFK’.

En dit: Amerikaanse president zou rivaal kunnen laten vermoorden zonder strafrechtelijk vervolgd te worden, zegt advocaat van Trump. Morgen meer hierover.

Dank voor jullie bestellingen van de losse items uit het eindejaarspakket. De Kracht 2024, Klaus de Clown en Jensen Show-items zijn nu apart verkrijgbaar in de shop.

Ook heb ik aangekondigd om aan het begin van dit nieuwe jaar een inzamelingsactie voor de show te doen, met een target van 50.000 euro. We hopen daar over 3 maanden te zijn, dan zijn we weer gered en kunnen we onafhankelijk door. De tussenstand na 1 dag is bijna 1.000 euro en daar zijn we super dankbaar voor!

Ik weet, het is veel geld, maar als je je realiseert dat ik mensen in dienst heb, technische kosten maak en andere bedrijfskosten begrijp je het hopelijk. Kijk hier voor de mogelijkheden om ons te steunen.

Onze inkomsten komen alleen van steun van jullie en dat we dit al meer dan 4 jaar kunnen doen is geweldig. 

Het blijft een gevecht, op alle vlakken. Ook voor mij.

Maar ik ben zo blij deze strijd met jou te voeren. Hou ons onafhankelijk in de lucht!

Onze beste tijd ligt nog voor ons. Kracht 2024!!!

Tot morgen,
Robert
DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven