Beste vrijheidsstrijder,

Ik wil jullie bedanken voor jullie reacties op mijn podcast van gisteren. Beluister hem hier als je dat nog niet gedaan hebt!

Ik had het onder ander over de onmenselijkheid van sommige mensen. In een mix met een gevoel van macht kunnen die onmenselijke mensen ons verschrikkelijke dingen aandoen. Dat is wat mij overkwam en ik leg het uit in de podcast.

Vandaag zijn we als echte mensen weer herinnerd aan die onmenselijkheid. AstraZeneca heeft namelijk hun cojonavaccin teruggetrokken in verband met de ernstige bijwerkingen.

Wij wisten natuurlijk vanaf dag 1 dat het “vaccin” complete onzin was. Het was niet getest en de techniek van dit “vaccin” was nog nooit gebruikt! Door deze waarheden te verkondigen en uit te dragen ben ik verketterd en hebben ze mij monddood willen maken.

Ik ben aangevallen in de mainstream media door “wetenschappers”, “virologen” en “journalisten” die het allemaal zogenaamd beter wisten. Mijn shows werden van YouTube verwijderd en ik ben van iTunes en Spotify verbannen. 

Maar ik ben nooit door de knieën gegaan en ben helemaal onafhankelijk geweest en dat ben ik nu nog steeds met jensen.nl. En dat kan ik alleen doen met jullie financiële steun.

Velen van jullie zullen het wel weten, maar als er geen geld binnenkomt is er weinig te beginnen. Zo eerlijk moet ik zijn met jullie.

Ik wil doorgaan en jullie het echte verhaal blijven vertellen. Want de waarheid staat aan onze kant. Dat voelen we en dat moeten we uit blijven dragen. 

Ik wil je alvast een mooie Hemelvaartsdag wensen voor morgen en we spreken elkaar snel.

Groet,
Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven