Beste vrijheidsstrijders,

Ik ben weer terug van een korte break en doe morgen weer een nieuwe videoshow voor jullie!

En hopelijk hebben jullie genoten van het weekend en voor de voetballiefhebbers van de winst van het Nederlands elftal. Wederom was het 'antivaxxer' en 'wappie' Weghorst die het team redde.

Wat krijgen fossielen als Johan Derksen toch de boemerang keihard terug in hun gezicht. We weten natuurlijk allemaal nog wat Derksen zei over Weghorst en 'wappies'. Duivels en onmenselijk, maar we bleven sterk en volgden ons gevoel. En de waarheid staat aan onze kant.

Mensen zien iedere dag meer wat er echt gebeurt. Mensen geloven het narratief dat is verzonnen door de griezels niet meer. Ook de media krijgen de boemerang terug want ze verliezen hun invloed. Het wantrouwen tegen het mediavirus neemt toe en dat hebben ze aan zichzelf te denken met hun leugens over cojona, oorlogen, klimaat etc.

En zag je dat filmpje van 'sir' Rod Stewart? Nog zo'n fossiel die ongevaccineerden demoniseerde en bij zijn concerten alleen driedubbel gevaccineerden toeliet. Hij heeft afgelopen weekend tijdens een optreden zijn support voor de heilige Zelensky uitgesproken. En het publiek keerde zich tegen hem!

Het oude riedeltje werkt niet meer. Ze kunnen mensen even meenemen in hun narratief, maar hoe langer het duurt, hoe groter de leugens en hoe dommer het wordt, hoe sneller mensen wakker worden en hoe harder die boemerang voor ze terugkomt.

Morgen weer een nieuwe videoshow! We spreken elkaar snel en bedankt voor jullie steun. Wij willen doorgaan in de zomer en hebben jullie donaties daarvoor keihard nodig. Dank dank dank!

Robert

TOON JE WAARDERING MET EEN DONATIE!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven