Beste vrijheidsstrijders,

Laat me allereerst zeggen: het was gisteren geen buitenspel! Die keeper had geen schijn van kans. Ook al had Dumfries er niet gestaan had die keeper ‘m nooit gehad!!

Maar er zijn natuurlijk belangrijkere dingen in het leven. Ik ben vandaag weer bijna iedere minuut bezig met mijn idee voor de Jensen Zomer Roadshow.

Ik heb zoveel inspiratie. Ook dankzij jullie suggesties naar aanleiding van de oproep om mee te denken. 

Ik denk dat het geweldig kan gaan worden. In augustus is er niks te zien op televisie. Iedereen is op vakantie. Maar wij willen juist doorgaan en doorwerken. 

Morgen zal ik in een video nog even uitleggen wat ik precies van plan ben om te doen. Of je de show nu wel of niet gezien hebt, kijk alleen de eerste vier minuten hier even terug. Daar leg ik uit wat het plan is in grote lijnen. 

Ik ben nu al superblij met jullie donaties om dit project van de grond te krijgen. Ik kan het niet doen zonder die steun, als onafhankelijk platform.

Dus mijn dank is groot. We zijn er nog lang niet, maar we zijn goed onderweg. 

Steun hier! We hebben 20.000 euro nodig om een maand lang gigantisch veel content te produceren voor jullie op verschillende locaties in Europa.

Nogmaals dank voor jullie steun. Geniet van je zaterdagavond en tot morgen. Het wordt eindelijk weer eens zonnig en er komen mooie tijden aan.

Groeten,
Robert

TOON JE WAARDERING MET EEN DONATIE!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven