BERICHT VAN ROBERT

Beste lichamen met penissen en/of vagina's,

Hopelijk hebben jullie geweldige kerstdagen mogen beleven.

Voor mij waren het voornamelijk dagen om zelf ook even te 'Jensenen' en wat afstand te nemen. Je realiseert je in dit soort momenten weer hoe belangrijk het is om dit te doen. Wat een intens jaar is dit weer geweest! En we staan nog. Tikkeltje vermoeid maar sterker dan ooit.

Ik sprak met mijn teamleden en die gaven aan er precies zo in te zitten en we hebben besloten om deze week alleen een show te doen op de 31e. We gaan dan knallend het jaar uit en maandag de 3e beginnen we op volle kracht aan het belangrijke jaar 2022!

Voor de show van vrijdag heb ik jullie hulp nodig. Afgelopen jaar vroeg ik jullie, natuurlijk geheel vrijblijvend, wat jullie geleerd hadden dat jaar. De respons was enorm en zeer inspirerend, leerzaam en herkenbaar voor vele kijkers en luisteraars. Dus bij deze: wat hebben jullie geleerd het afgelopen jaar? Als je dit wil delen, mail me op robert@jensen.nl.

Tot slot wil ik jullie bedanken voor jullie steun en support, ook door het kopen van het eindejaarspakket. Als je hem nog in huis wil hebben voor oud en nieuw, is mij verteld dat morgen de laatste dag is.

We spreken elkaar vrijdag,

Robert

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

DONEER DIRECT
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2021 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven