Partij van de Arbeid

Beste partijgenoot,

Graag nodigen het Wetenschappelijk Bureau van GroenLinks en de Wiardi Beckman Stichting van de PvdA je uit voor een bijzonder evenement dat je niet mag missen!

De wereldberoemde Amerikaanse senator Bernie Sanders komt op woensdag 11 oktober naar Tivoli Utrecht om in gesprek te gaan over alternatieven voor het kapitalistische systeem. Hoe bestrijden we de inkomens- en vermogensongelijkheid? Hoe gaan we de strijd aan tegen klimaatverandering? En hoe beschermen we onze democratie tegen extremisme?

Bernie Sanders zegt waar het op staat. Hij werpt een kritische blik op de Verenigde Staten en de wereld als geheel. Waarom accepteren we een economisch systeem dat zowel mens als planeet uitput? Is er een betere manier? Op woensdag 11 oktober gaan we diep in op deze vragen.

Op deze bijzondere avond in Tivoli Vredenburg gaat Bernie Sanders in gesprek met Frans Timmermans, lijsttrekker voor GroenLinks-PvdA. Ook vertegenwoordigers van Greenpeace en FNV stellen vragen. Maar de avond draait vooral ook om interactie met jou. Ben je erbij?

Bestel direct je tickets!

Dit evenement wordt georganiseerd door het Wetenschappelijk Bureau GroenLinks en de Wiardi Beckman Stichting in samenwerking met Bot Uitgevers, en past binnen de Gaialezingen-reeks van het Wetenschappelijk Bureau GroenLinks. Op 7 oktober verschijnt namelijk de Nederlandse vertaling van Sanders' nieuwe boek 'Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme'. Je kunt via deze link een gesigneerd boek bestellen, op te halen tijdens het evenement. Maar let op, de voorraad is beperkt!

Hopelijk zien we je in Tivoli!

 

Met vriendelijke groet,
Tim 'S Jongers (directeur Wiardi Beckman Stichting)
Noortje Thijssen (directeur Wetenschappelijk Bureau GroenLinks)

relatienummer: 283574

Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van de Nieuwsbrieven nieuwsbrief. Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven. Wil je je voorkeuren aanpassen of afmelden: Klik dan op E-mailvoorkeuren.