Te voet of op de fiets beleef je een land intenser.

 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Beroemd dal

Een pittige klim wordt beloond met spectaculaire vergezichten op Glencoe, het beroemdste dal van Schotland. We nemen de tijd om te genieten van de vergezichten op de bergen en het Loch Leven onder ons.

 

Van noord naar zuid door de Hoge Atlas

Op dag 3 van de fietsreis door Marokko steken we de Hoge Atlas over van noord naar zuid en zien we het betoverende landschap met hoge bergkammen, oases en diepe dalen aan ons voorbij trekken. Vertrek op 7 en 21 oktober.

 

Het mooiste natuurgebied van Wales

Snowdonia is een van de mooiste natuurgebieden van Wales. Een leuke tocht op de wandelreis is de Minor's route. Je loopt langs de meren Llyn Teyrn, Llyn Llydaw en Glaslyn, idyllisch gelegen tussen de ruige bergen.

 

Een complete reiservaring

"Het was erg leuk om door de Baltische landen te fietsen. De combinatie van fietsen met het bezoek aan de 3 landen en hun hoofdsteden geeft een complete reiservaring." Schrijft reiziger Theo over de Baltische Staten.

 

La bella Italia

Schilderachtige dorpjes, ongerepte natuur en heerlijk eten, Italië is de perfecte bestemming voor een wandel- of fietsreis. Dus trek je wandelschoenen aan of klim op de pedalen in 'la bella Italia'.

Wandelreis Cinque Terre, 8 dagen
Wandelreis Amalfikust, 8 dagen
Wandelreis Abruzzen, 8 dagen
Wandelreis Toscane, 8 dagen
Fietsreis Puglia, 8 dagen
Fietsreis Sardinië, 8 dagen

 

Meer van vuur

Het Lagao do Fogo, oftewel meer van vuur, is ontstaan toen in de 16e eeuw een vulkaan uitbarstte. Het helderblauwe water wordt omringd door groen begroeide bergen. Een prachtig gezicht tijdens de wandeling op de Azoren.

Wandelreis Azoren, 14 dagen
Wandel- en fietsreis Azoren, 14 dagen

 

Ruige kliffen aan de Ierse kust

Met de ruige kliffen van de Beara Peninsula op de achtergrond, fietsen we in Ierland langs de mooie kustlijn van de Kenmare Baai naar het pittoreske dorpje Caherdaniel. Ga mee op 14 september.

 

Tropisch Costa Rica

Een van de hoogtepunten op de fietsreis in Costa Rica is de rit langs Lake Arenal, het grootste meer van het land. We rijden langs tropisch regenwoud met kleurrijke bloemen en planten en met wat geluk zie je apen en neusberen.

 

Hoogste berg in de Pyreneeën

De laatste wandeling in het gebied Bagneres-de-Luchon in de Pyreneeën voert ons via glooiende weilanden naar de bergpas Col de Pierrefite. Het uitzicht op de Aneto, met 3.404 meter de hoogste top van de Pyreneeën, is adembenemend.

 

Het dagelijkse leven in de Mekongdelta

De Mekongdelta is een van de mooiste gebieden van Vietnam. Tijdens de fietsreis door Vietnam en Cambodja nemen we uitgebreid de tijd om het doolhof aan waterkanalen te ontdekken. Dit doen we uiteraard op de fiets, maar ook tijdens een inbegrepen boottocht, waarbij we zien hoe de lokale bevolking op en met het water leeft.

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Presentaties en Infodagen

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl