Zonder een verzuimverzekering ben je zelf verantwoordelijk voor kosten als loondoorbetaling en re-integratie.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Je ontvangt dit e-zine als abonnee van Eisma Media Groep. Klik hier voor de webversie.
Ondernemen
e-zine
 
 
 
Beste ondernemer,

Ziekteverzuim gebeurt vaak onverwachts. Denk aan een burn-out of fysieke klachten van werknemers. Zonder een verzuimverzekering ben je zelf verantwoordelijk voor kosten als loondoorbetaling en re-integratie.

Stel je vragen aan een onafhankelijk adviseur. Je krijgt vrijblijvend inzicht in de premie van een verzuimverzekering voor je bedrijf.

✔ Volledige ontzorging bij ziekteverzuim
✔ Voldoe aan de wettelijke verplichtingen
✔ Persoonlijke begeleiding voor een effectieve re-integratie
 
Ik wil mijn premie weten >
 
Laat ziekteverzuim je bedrijf niet verrassen en waarborg je bedrijfscontinuïteit door het risico op verzuim te beperken.
 
 
Adverteren   |   Privacy   |   Homepage   |   Uitschrijven