Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
15 november 2022
Op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom de opvang van vluchtelingen


Als sociaal en gastvrij Boxtel werken we mee aan de opvang van vluchtelingen in onze gemeente. Oekraïense vluchtelingen worden opgevangen in het oude Rabobank gebouw aan de Stationsstraat. Vanaf 1 november 2022 biedt Landgoed Velder opvang aan maximaal 450 asielzoekers. Samen met de Boxtelaren zorgen we voor een warm welkom! 

 

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de opvang van vluchtelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Op onze website staat alle informatie op een rij. Je vindt er ook een overzicht van veel gestelde vragen.

Besluiten van de gemeenteraad

De gemeenteraad van Boxtel heeft in de raadsvergadering van 8 november 2022 verschillende besluiten genomen. De gemeenteraad brengt je graag op de hoogte van de besluiten die zij genomen heeft. 

Lees verder
Persbericht: Gemeente verbreedt doelgroep energietoeslag

De energieprijzen zijn de laatste tijd flink gestegen. Daar heeft iedereen mee te maken. Vooral voor huishoudens met een laag inkomen kan dit voor financiële problemen zorgen. Daarom heeft de gemeente Boxtel haar beleidsregels aangepast om meer inwoners te kunnen helpen. De inkomensgrens gaat van 120% naar 130% van de toepasselijke bijstandsnorm. Daarnaast kunnen studenten ook in aanmerking komen voor een tegemoetkoming.

Lees verder
PERSBERICHT: Glasvezel in de gemeente Boxtel

De gemeente Boxtel heeft aan twee partijen toestemming gegeven om glasvezel binnen de bebouwde kom aan te leggen. De glasvezelkabels worden aangelegd door Open Dutch Fiber en Delta Fiber. Er komen dus twee aparte glasvezelnetwerken.

Lees verder
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten