Volvo FMX 8x8 draait testrondjes
Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Brandstofbesparing met Traxx op BouwMachines Kennisdag

Lees verder...

Download gratis de praktijktest met de Yanmar SV100-2

Volvo FMX 8×8 Terberg draait testrondjes

Met de nieuwe Volvo FMX 8×8 is er weer een nieuwe, typisch Nederlandse 8×8 op de markt. De Volvo komt als 6×6 af-fabriek waarna hij bij Terberg Techniek wordt omgebouwd tot een 8×8 met een wide-spread tandemstel. Tijdens onze grote 8×8 kippertest eerder dit jaar was de Volvo nog niet klaar, maar inmiddels wordt de truck getest bij een aantal grote klanten.

Lees verder...

Takeuchi TB2150R fixed boom voor kleinere draaicirkel

Na de lancering van de TB2150 vorig jaar, verschijnt dit jaar de Takeuchi TB2150R ten tonele. De R-variant van de TB2150 heeft geen zwenkgiek (swing boom) maar een vaste giek (fixed boom), waardoor de machine nog compacter is en over een kleinere draaicirkel beschikt. Hierdoor is de machine enorm flexibel inzetbaar op alle werkterreinen.

Lees verder...
(advertorial)

Nieuwe Liebherr bulldozer in de 50-ton klasse

Liebherr introduceert de nieuwe bulldozer PR766. Met bedrijfsgewichten tussen de 46.200 en 54.200 kg is de PR 766 de opvolger van de succesvolle PR 764. Het nieuwste model van de huidige generatie bulldozers wordt aangedreven door een 310 kW (422 pk) sterke V-motor met 8 cilinders.

Lees verder...

Markt voor materieelverhuur groeit in EU

De markt voor materieelverhuur in de EU is vorig jaar en dit jaar gegroeid. Binnen de 28 EU-landen en die van de Europese Vrijhandelsassociatie groeide de verhuurmarkt in 2016 met 3,1 procent. Voor 2017 wordt een groei van 2,5 procent verwacht, en voor 2018 een groei van 2,8 procent.

Lees verder...

Vacatures

Diagnose Technicus / Diagnose Specialist - DPS Power B.V. (Ridderkerk)
Monteur (Emmeloord)
Chauffeur (Huizen)
Leraar Machinist Grondverzet ('s-Hertogenbosch)
Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.