Bespaar op je vakantie!

2 years ago
  • Html
  • Text
   
 
Laatste tips voor de vakantie.   Beste lezer,   Het is weer vakantietijd. Tijd om te genieten van je vakantie en lekker uit te rusten. Thuis, in Nederland of in het buitenland. Voor veel gezinnen is de vakantie één van de grootste uitgaven in het jaar. Vakantie is natuurlijk niet het moment waarop je wilt denken aan geld besparen. Maar probeer toch zoveel mogelijk onnodige uitgaven te voorkomen. Dan is het thuiskomen ook weer fijn.    Onze zomer bespaartips:
-  Laat kostbare spullen thuis en pas goed op je spullen tijdens je vakantie. Zo bespaar je op je reisverzekering. -  Maak een lijst met alles wat je mee wilt nemen. Zo vergeet je niets en voorkom je dat je spullen moet kopen die je al hebt. Neem de lijst mee op vakantie en vul deze aan met de dingen die je op vakantie mist. Bewaar de lijst voor volgend jaar.
-  Boek bij een betrouwbare reisorganisatie (ANVR). -  Regel bij je krant dat je deze digitaal kan lezen tijdens je vakantie. -  Neem maatregelen om inbraak in je huis te voorkomen. Zorg dat het huis een bewoonbare indruk maakt en sluit alle ramen en deuren goed af.  
-  Schrijf je in bij Sloopdecrisis.nl en verdien zo makkelijk je vakantiegeld terug.         (advertorial) Doe mee aan het VAvA lifestyle onderzoek en maak kans op één jaar gratis boodschappen t.w.v. €3.000,-!        
 
 Zobespaarjegeld wenst je een heerlijke betaalbare vakantie toe!  

Zobespaarjegeld, nieuwsbrief - juli 2017, www.zobespaarjegeld.nl Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP

Share this newsletter on

Related newsletters

Zobespaarjegeld.nl

Categories: Financially Information
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019