Nieuwsbrief van 17-8-21 6:30:06
Online bekijken

Zuinigheid? Prima, maar wel een strak en fraai eindresultaat, graag

Een effectieve oplossing voor energiebesparing

Met de moderne kunststoframen van SOFTLINE 82 optimaliseert u de energiebalans van uw huis. De meerkamerisolatietechniek en de uiterst effectieve afdichtingen verminderen het energieverbruik en zorgen het hele jaar door voor een prettig binnenklimaat. De sterkte van de dikwandige profielen voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm: EN 12608 klasse A.
Industriële vloeren repareren in plaats van vervangen is kostenefficiënt en tijdbesparend

Industriële vloeren repareren in plaats van vervangen is kostenefficiënt en tijdbesparend

Aan industriële vloeren worden hoge eisen gesteld, zowel door de zware belastingen in het gebruik, als door de productieprocessen die er plaats vinden. Beschadigde industriële vloeren kunnen voor verstoring van het productieproces zorgen, maar ook voor lichamelijk letsel bij werknemers. Totale vervanging van de industriële vloer kan kostbaar zijn, maar gelukkig is reparatie vaak ook mogelijk.
Met Steni custom made designelementen zijn hoekoplossingen en aansluitingen uit één compleet element te realiseren

Hoekoplossingen en aansluitingen uit één compleet element

Steni designelementen zorgen voor een mooie, strak afgewerkte gevel. Met de Steni designelementen zijn hoekoplossingen en/of aansluitingen uit één compleet element te realiseren. De L- en U-elementen geven een prachtig massief uiterlijk aan elke gevel, waarbij toch op een lichte manier kan worden gebouwd. Ze worden custom made geprefabriceerd in de fabriek en zijn bij levering klaar voor montage.
Kamerbrede en verdiepingshoge prefab wandpanelen verkorten de bouwtijd en verlagen bouwplaatskosten

Kamerbrede en verdiepingshoge prefab wandpanelen verkorten de bouwtijd en verlagen bouwplaatskosten

De Kingsize wand is ontwikkeld ten behoeve van de noodzakelijke industrialisatie van de bouw, met BIM, prefab en circulariteit als kernwoorden. De FAAY prefab binnenwanden hebben, net als het ‘gewone’ Faay paneel,  een kern van vlasscheven met aan weerszijden een vezelversterkte toplaag. De wanden kunnen verdiepingshoog (3 m) en kamerbreed (tot 4,5 m) worden geleverd. Sleuven voor buizen, leidingen en elektradozen, verjongingen, het zit er allemaal in, daar waar de klant het wil.
Vloer verlagen, gietvloer verwijderen, vernieuwen van de oude toplaag of aanbrengen van vloerverwarming?

Vloer verlagen, gietvloer verwijderen, vernieuwen van de oude toplaag of aanbrengen van vloerverwarming? Nieuwenhuis freest de vloer.

Frezen is een oppervlaktebewerking waarbij in één keer een dikkere laag materiaal verwijderd kan worden. Afhankelijk van de gebruikte machine kan dat beitelfrezen, trommelfrezen of excentrisch frezen genoemd worden. Voor betonfrezen wordt vaak een beitelfreesmachine gebruikt. Behalve voor beton kunnen freesmachines ook worden ingezet voor het verwijderen van een laag asfalt, beschadigde toplagen, egalisatieresten, gietvloeren of kunststofvloeren ...
De makkelijke mast voor alle locaties, met hijsbare en roterende banierhouder

De makkelijke mast voor alle locaties, met hijsbare en roterende banierhouder

Formenta Easylift™ aluminium baniermasten hebben een hijsbare banierhouder, waardoor ze zeer geschikt zijn voor plaatsen waar geen ruimte is voor een kantelbare vlaggenmast. De roterende banierhouder wordt met een stevige inwendige hijslijn met stalen kern omhoog en omlaag bewogen door middel van een afsluitbare bedieningsunit of lier. De banierhouder is voorzien van slijtvaste geleidingsringen, die zorgen dat het banier soepel te hijsen en neer te laten is, zonder dat de coating van de mast beschadigd wordt.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.