‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Klik her for at læse i din browser
10. oktober 2019
Logo

BF i pressen: Biblioteksbesparelser - et svigt af borgerne


BF's formand Tine Segel advarer i et debatindlæg i Fyens Stiftstidende den 10. oktober mod konsekvenserne af et spareforslag, der rammer bibliotekerne i Assens Kommune voldsomt.



Altinget følger op på BF’s navnedebat

Netmediet Altinget bringer den 10. oktober en artikel om BF's overvejelser omkring et navneskifte.


Ny publikation: Succesfulde samskabelse

Bibliotekarforbundet står sammen med repræsentanter fra KL og Danske Regioner bag en ny publikation fra Væksthus for Ledelse, som undersøger den offentlige chefs rolle og opgaver, når det handler om ledelse af samskabelse.



Gå-hjem-møde: Smart Library - rundvisning på DTU Bibliotek
Med DTU Smart Library på DTU Bibliotek er service, viden og teknologi smeltet sammen i et 24/7-tilgængeligt biblioteksrum, et læringsmiljø i verdensklasse. Kom med Statsgruppen på rundvisning i biblioteksrummet på DTU.
12. november 2019 i Lyngby

Lynkursus: SoMe-managerens værktøjer
Få indblik i en række værdifulde værktøjer og metoder til planlægning af kampagner på de sociale medier. Kursus for dig, som vil arbejde med sociale medier som et middel til mere synlighed og større engagement. Gratis for ledige og for studentermedlemmer.
28. november 2019 i København

Webinar: 16 grafiske tips til den fede plakat (og andre grafiske opgaver)
Lær nogle af de vigtigste grundregler, som får det grafiske udtryk til at se professionelt ud. Få 16 tips og grafiske regler, der gør det nemmere at designe flotte plakater og andre visuelle emner, der skal fange øjet.
5. februar 2020 via din computer, tablet eller smartphone

Lynkursus: Facilitering i praksis – flere redskaber til værktøjskassen
Få fyldt din værktøjskasse op med endnu flere tips, tricks og gode øvelser, når du f.eks. skal facilitere mindre møder og samskabende processer.
25. februar 2020 i København
27. februar 2020 i Aalborg


Se flere arrangementer