Wordt de mail niet goed weergegeven? Bekijk hem online.
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Tw   Fb   Pin   Insta
 
 
   
 
 
leven in vrijheid
 

Edith Eva Eger was zestien jaar oud toen ze in 1944 naar Auschwitz werd gedeporteerd. Haar ouders werden direct naar de gaskamer gestuurd en Edith werd gedwongen om voor Mengele te dansen. Haar onverschrokkenheid hielp haar en haar zusje te overleven.
 

Dr. Eger deelt haar oorlogsherinneringen en de opmerkelijke verhalen van hen die zij sindsdien heeft geholpen. Ze doet uit de doeken hoe ze als psycholoog haar cliënten al jarenlang helpt om zich uit hun eigen gedachten te bevrijden, en hoe iedereen uiteindelijk voor vrijheid kan kiezen.

‘Het zoveelste oorlogsboek? Nee, dit is veel meer: een universeel verhaal over mens zijn.’
Psychologie Magazine

 
meer info
 
leesfragment
 
 
 
‘Een zeer indrukwekkend boek, en heel goed geschreven.’
Bekijk het fragment uit De Wereld Draait Door hier terug.
 
   
 
 
 
 
Een ontdekkingsreis door de veelzijdige vietnamese keuken
 

In het 24Kitchen-programma Miljuschka’s Street Food Vietnam reist Miljuschka van het noorden naar het zuiden van Vietnam. In dit schitterende boek doet ze uitgebreid verslag van haar reis.

Het is een culinaire ontdekkingsreis door het veelzijdige en kleurrijke Vietnamese street food. Ze kookt op locatie traditionele gerechten als banh mi, pho en goi cuon. Eenmaal thuis verwerkt ze de bijzondere recepten en ontdekte ingrediënten in haar eigen gerechten geïnspireerd door de Vietnamese keuken. 

 
Meer info
 
leesfragment
 
 
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
Quotes inspirerend?
Ja, maar niet elke quote is de beste quote voor jou. 
 
Tegenwoordig worden we overspoeld door quotes. Van die zogenaamd wijze, diepzinnige clichéspreuken die je wel even doen inzien hoe je moet leven, denken of voelen. Maar soms kunnen quotes je enorm raken, bieden ze een andere kijk op dingen, of relativeren ze; quotes waar je van kunt leren dus. 

In Pick One zet Inge van Prooijen verschillende quotes van grote namen, van Socrates tot Paulo Coelho en van Oprah Winfrey tot Kim Kardashian, over eenzelfde onderwerp lijnrecht tegenover elkaar. 
 
meer info
 
LEESFRAGMENT
 
 
 
 
 
 
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Uitschrijven  |  Pas je instellingen aan
Copyright © 2017 A.W. Bruna Uitgevers - Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt de lezersnieuwsbrief van A.W. Bruna Uitgevers.

www.awbruna.nl | www.levboeken.nl