HT-warmtepomp │Legionella │Stralingsverwarming │Gasketelwet │lucht-waterwarmtepomp
Gawalo
Online versie

 

Nieuwe hogetemperatuur warmtepomp: feiten en praktijk ervaringen
Vattenfall en Feenstra hebben een hogetemperatuur-warmtepomp (HT-warmtepomp) ontwikkeld. Deze kan 85°C leveren en is daarmee geschikt voor de een-op-een-vervanging van de cv-ketel in bestaande woningen. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Warmteservice blijft groeien
Het aantal Warmteservice vestigingen in Nederland blijft groeien. Het motto “altijd dichtbij” is met de recente openingen in Gouda, Oss en Zeist nog meer van toepassing. Warmteservice streeft naar een reistijd van maximaal 20 minuten om bij een vestiging te zijn.
Legionella: belangrijke wijzigingen nieuwe Drinkwaterrichtlijn op komst
Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft onderzoek laten uitvoeren met betrekking tot de regelgeving legionellapreventie in leidingwater. Minister Visser informeert in een kamerbrief de Kamer over de conclusies en haar beleidsreactie. 
Lees verder >
Stralingsverwarming: hoe zit het nu echt?
De laatste jaren is “stralingsverwarming” in opmars. Op zich is dat prima, want verwarmen door straling is effectiever en behaaglijker dan verwarmen met lucht. Wat alleen jammer is, is dat aan moderne, met name elektrische, stralingspanelen wel erg bijzondere eigenschappen worden toegeschreven. 
Lees verder >
Gasketelwet: definitie, verplichtingen en uitrol
Zodra de verplichtingen met betrekking tot de Gasketelwet in werking treden, moeten bedrijven en werknemers gecertificeerd zijn om cv-ketels, gashaarden en geisers te mogen plaatsen, onderhouden of repareren. Maar wat is de Gasketelwet precies en welke impact heeft dit op de installateur?
Lees verder >
(advertorial)
POC Gawalo
Partner of Choice
Welke leveranciers de voorkeur hebben in onze sector? Dat leest u in het gratis ‘Partner of Choice’ digimagazine.
Nieuwe lucht-waterwarmtepomp zonder buitendeel
Vanaf april 2022 is Vincent beschikbaar. Deze compacte lucht-waterwarmtepomp zonder buitendeel is dan leverbaar in verschillende typen.
Lees verder >
(advertorial)
Sectorgids
Sectorgids 2022
Die kunt u weer gratis downloaden op de website van RCC|K&L. Naast een overzicht van bedrijven in deze sector bevat deze sectorgids ook artikelen over marktcijfers, warmtepompen en airco’s, marktontwikkelingen industriële koeling en de Agenda 2022 (beurzen, congressen etc.).
Topjobs
Monteur Woningbouw
Alklima Klimaatoplossingen
Productspecialist woningbouw (seriematig)
Alklima Klimaatoplossingen
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright