Ook de pers enthousiast over de nieuwe Swift‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Ook de pers enthousiast over de nieuwe Swift
Is deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier.

Beste Suzuki-liefhebber,

Benieuwd naar het laatste Suzuki nieuws? Bekijk de persreacties op de nieuwe Swift, ontdek de upgrade van de Vitara. En ben je benieuwd naar hoe het zit met die waarschuwingslampjes in je Suzuki? Lees dan snel verder!

 
 

Pers lovend over de nieuwe Swift!

De nieuwe Swift staat vanaf 3 mei in de showroom. De journalisten van Autovisie, InstaAutoVlog, Autoreview, Autoweek en Autozine gingen alvast met de Swift rijden en waren enthousiast. Ook Ivo Nuijs verkende de nieuwe Swift en vertelt je alles over het fraaie design, de ultieme rijeigenschappen en zijn aantrekkelijke prijs tijdens een nieuwe aflevering van Suzuki Onderweg!

BEKIJK SUZUKI ONDERWEG
 
LEES DE REVIEWS
 
 

Suzuki Vitara krijgt geweldige upgrade

Hij kon nóg fraaier, verfijnder en completer... de Suzuki Vitara. Ontdek het authentieke SUV-design, het opgewaardeerde interieur met compleet nieuw infotainmentsysteem en de nieuwste rijhulpsystemen. Tel daar de krachtige en zuinige hybride-aandrijflijnen en het optionele Allgrip Select 4WD-systeem bij op en niets houdt je nog tegen. Vanaf de zomer bij jouw Suzuki-dealer. Meer details en prijzen worden later bekend gemaakt.

LEES PERSBERICHT
 
HOUD ME OP DE HOOGTE
 
 

Financieringsactie nieuwe Swift

Hij is geweldig, de nieuwe Suzuki Swift. En helemaal mooi; je kunt hem in termijnen betalen. Profiteer tijdens de introductieperiode van het tijdelijke actie-rentetarief met Suzuki Betaalplan en rijdt de nieuwe Swift al voor € 207 p/m*. Vraag je Suzuki-dealer naar een offerte op maat. De actie loopt tot en met 30 juni 2024.

BEKIJK DE ACTIE
 
 
 

Wegenbelasting en je hybride-auto; zo zit het

Hoe zwaarder je auto, hoe meer wegenbelasting je betaalt. Ook als je een hybride rijdt. Gelukkig zijn de hybride-modellen van Suzuki kampioen lichtgewicht. En dat scheelt flink per kwartaal. Benieuwd hoe het precies zit met wegenbelasting en je hybride-auto?

LEES ONZE BLOG
 

Favoriete post van de maand

“De nieuwe Suzuki Swift was te bewonderen op het Preview Event afgelopen zaterdag! Wat vind jij van de nieuwe Suzuki Swift? 🚙🏆’’’'

Wil je niks meer missen van Suzuki? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

GA NAAR INSTAGRAM
 
GA NAAR FACEBOOK
 
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
thumbs-up thumbs-down
 

Wij wensen je heerlijke kilometers deze lente.

Met vriendelijke groet,
Suzuki Nederland