Suzuki maakt prijzen vernieuwde Vitara bekend‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Suzuki maakt prijzen vernieuwde Vitara bekend
Is deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier.

Beste Suzuki-liefhebber,

Suzuki zoekt graag het avontuur op! Ga op safari-roadtrip met de Swift, maak een roadtrip naar Texel met de Jimny en bekijk de Suzuki Onderweg aflevering met de vernieuwde Suzuki Vitara. Én ontdek hoe je met jouw auto deze zomer éxtra veilig de weg op gaat.

 

Swift roadtrip met Annick, Roy en Scott

Roy en Annick Oude Rikerink ken je misschien van het tv-programma ‘Over mijn Lijk’. Voor Suzuki Onderweg gingen ze op roadtrip met de nieuwe Suzuki Swift naar Safaripark Beekse Bergen. En dat werd een avontuur op zich! In deze video delen ze hun huidige leven, wat hen bezighoudt, en leggen ze uit waarom ze zo tevreden zijn met de Swift; de ideale auto voor het werk, gezin en gezellige uitstapjes.

BEKIJK AFLEVERING
 
ONTDEK DE SWIFT
 

Ontdek de ins en outs van de nieuwe Suzuki Vitara

In de nieuwste aflevering van Suzuki Onderweg neemt Ivo je mee door alle specificaties van de vernieuwde Vitara. Je kunt hem bestellen vanaf € 28.995,- of leasen vanaf € 419,- per maand*. Vanaf 1 augustus staat hij bij de dealer, maar je kunt hem nu al reserveren. Gegarandeerd genieten!

BEKIJK SUZUKI ONDERWEG
 
RESERVEER JOUW VITARA
 
Fris nieuw design
Efficiënte hybridetechnologie
Rijke standaarduitrusting
Uitgebreide veiligheidssystemen
Meer connectiviteit
Gunstig trekgewicht
 
 

Avontuurlijk Texel met de Jimny

Blogger Imke Walenberg van Daily Cappuccino maakte in 24 uur een gave Texel-roadtrip met de Suzuki Jimny. Het werd een avontuurlijke rit in een iconische auto langs cultuur, natuur en culinaire hoogtepunten. Iets voor jou? Lees dan snel verder en dan op pad.

LEES VERDER
 

Tips voor veilig rijden in de zomer

Ga je deze zomer op avontuur met je auto? Bereid je auto dan extra goed voor op een lekker zorgeloze roadtrip. In deze blog lees je alles over veilig rijden in de zomer. Van rijden in de bergen tot airco-onderhoud. Slimme tip: maak vandaag nog een afspraak voor de Suzuki Zomercheck.

LEES DE BLOG
 

Favoriete post van de maand

Genieten van de kleine dingen met de nieuwe Suzuki Swift!🚗🙌’’

Wil je niks meer missen van Suzuki? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

GA NAAR INSTAGRAM
 
GA NAAR FACEBOOK
 
 

Met vriendelijke groet,
Suzuki Nederland