Tips voor de ideale caravantrekker‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Tips voor de ideale caravantrekker
Is deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier.

Beste Suzuki-liefhebber,

Zomer in Nederland! Laat die autovakantie maar komen. Met de Swace bijvoorbeeld, die je nu extra gunstig kunt financieren. Of de S-Cross, met tot wel € 3.000 korting. En ga je met de caravan op pad? Lees dan snel verder en vind de beste Suzuki caravantrekker.

 

Tijdelijk rentevoordeel op de Suzuki Swace

Zie jij jezelf al rijden in een nieuwe Suzuki Swace en wil je hem in termijnen betalen? Profiteer dan van het tijdelijke actierentetarief met Suzuki Betaalplan en rijdt de Swace al voor € 296,- p/m*. Klik op de link, bekijk de voorwaarden en vraag je Suzuki-dealer naar een offerte op maat!

MEER INFORMATIE
 
NAAR JE SUZUKI-DEALER
 
 

Laatste kans. Tot € 3.000,- korting tijdens de Suzuki Summer Sale.

De Suzuki Summer Sale is bijna voorbij. Wacht dus niet te lang, bezoek je Suzuki-dealer en krijg stralend veel voordeel tot wel € 3.000,- op de voorraadmodellen van de S-Cross. Ook de Vitara, Swace en Ignis zetten we in het zonnetje. Wees er snel bij, de Summer Sale loopt tot 30 augustus. Klik op de link en bekijk de actievoorwaarden.

BEKIJK ACTIE
 
ACTIEVOORWAARDEN
 

Gratis trekhaakdop tijdens de Serious about Wildlife-maand

Suzuki is ‘Serious about widlife’. Daarom gaan we in september zoveel mogelijk geld ophalen voor de beschermingsprojecten van de Suzuki Rhino Club. Wil jij ook je steentje bijdragen? Doneer dan en ontvang een gratis Suzuki trekhaakdop in de maand september. Ook maak je nog steeds kans op een compleet verzorgde dag in Beekse Bergen. Meedoen dus!

DONEER NU
 
MEER INFORMATIE
 

Op zoek naar de ideale Suzuki caravantrekker?

Niks is leuker dan met de caravan op vakantie. Maar welke Suzuki past nu het beste bij jouw caravan? In deze blog vertellen we je er alles over. Maak kennis met onze sterke Vitara, S-Cross en Across. Met trekgewichten tot 1.500 kg en slimme hybride technologieën. Perfect voor je volgende vakantie!

LEES MEER
 

Plan een proefrit!

Ontdek de nieuwe Suzuki Vitara! Plan eenvoudig een proefrit bij de Suzuki-dealer.

PLAN JE PROEFRIT
 
 

Favoriete post van de maand

Genieten met het hele gezin van een dagje weg! ❤️’’

Wil je niks meer missen van Suzuki? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

GA NAAR INSTAGRAM
 
GA NAAR FACEBOOK
 
 

Met vriendelijke groet,
Suzuki Nederland