Opruimen met impact: Bekijk de aftermovie!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Opruimen met impact: Bekijk de aftermovie!
Is deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier.

NAZOMEREN MET SUZUKI

Beste Suzuki-liefhebber,

Heb je deze zomer volop genoten van je Suzuki? Dan houden we dat fijne gevoel vast met onze nieuwe commercial, boordevol fun. In deze nieuwsbrief ontdek je daarnaast alles over FlexLease, de vernieuwde Vitara en onze Clean Vending Machine. Ook delen we handige tips voor het veilig vervoeren van je kinderen en het verlengen van de levensduur van je autobanden. Lekker nazomeren dus!

BEKIJK DE COMMERCIAL
 

De vrijheid van FlexLease

Flexibel leasen? Dat doe je met FlexLease van Suzuki. Makkelijk opzegbaar bij ontslag of arbeidsongeschiktheid, maar ook zonder opgaaf van reden. Benieuwd? Kies dan voor FlexLease én de vernieuwde Suzuki Vitara, met zijn opgefriste design, verbeterde connectiviteit en zuinige hybride-aandrijving. Zo flexibel en plezierig reed je nog nooit. Nu in de showroom bij jouw Suzuki-dealer!

MEER INFORMATIE
 
BEKIJK ACTIEVOORWAARDEN
 

Opruimen met impact

Op 7 en 8 september hielp Suzuki Nederland met de Clean Vending Machine in Utrecht en Rotterdam om samen plastic afval op te ruimen. Deelnemers werden beloond met een sleutelhanger van gerecycled plastic. Met deze actie vragen we aandacht voor natuurbehoud. Bekijk de aftermovie en zie hoe we samen verschil maakten!
Wil jij ook je steentje bijdragen? Doe een donatie aan de Suzuki Rhino Club en steun de bescherming van de bedreigde neushoorn.

BEKIJK AFTERMOVIE
 
DONEER NU
 

Tips voor het veilig vervoeren van je (klein)kinderen

Als ouder of grootouder wil je niets liever dan je kind veilig vervoeren in de auto. We delen graag de beste tips; van het kiezen van het juiste kinderzitje tot het veilig installeren met ISOFIX. Ontdek hoe je met de juiste voorzorgsmaatregelen je kind optimaal beschermt tijdens elke autorit.

LEES DE TIPS
 
 

Verleng de levensduur van je autobanden met deze tips

Met banden in topconditie bespaar je geld en geniet je van veiligere ritten. Hoe? We geven je graag handige tips, zoals het controleren van de bandenspanning, tijdig wisselen van zomer- en winterbanden en het vermijden van een te zware belading. Lees snel hoe je slijtage vermindert en langer kunt vertrouwen op je banden!

LEES VERDER
 

Favoriete post van de maand

Escape to paradise ⛰️🚗’’

Wil je niks meer missen van Suzuki? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

GA NAAR INSTAGRAM
 
GA NAAR FACEBOOK
 

Met vriendelijke groet,

Suzuki Nederland