Win een douche- en huidolie pakket en lees de tips in het Mooie-huid-plan
Klik hier als dit bericht niet goed wordt weergegeven.
PRODUCTEN NATURE'S EXPERT Kneipp    SERVICE    OVER KNEIPP
1 HEADER versie 2
Beste John,
Is jouw huid ook een beetje droog na de warme zomermaanden? Ontdek dan het ‘Mooie-huid-plan’ in deze nieuwsbrief en maak kans op een ultiem verzorgend douche- en huidolie pakket.



Douchegewoonten4
Stap 1 Mooie-huid-plan
VERANDER JE DOUCHEGEWOONTEN
Wist je dat de manier waarop je doucht veel effect heeft op je huidconditie? Douche vanaf nu niet te lang (max. 5 minuten), niet te heet (liever lauw-warm) en niet te vaak. Voor mensen met een hele droge huid is zelfs om de dag douchen beter. (En natuurlijk duurzamer voor het milieu.) Gebruik doucheproducten op basis van natuurlijke oliën. Deze ondersteunen het huidherstel. Ook het douchemoment kan bepalend zijn. ’s Avonds douchen is beter voor het zelfherstellende vermogen van je huid. Maar natuurlijk is 1 ding ook nog steeds heel belangrijk: Geniet ervan😊.
EXTRA UITLEG VAN DE DOUCHETIPS?



3 Scrubben
Stap 2 Mooie-huid-plan
NATUURLIJK SCRUBBEN

Scrub je huid twee maal per week met de Kneipp Sugar & Oil Body scrubs. Ze zijn ideaal om je huid terug in balans te brengen. De suikerscrubdeeltjes verwijderen de dode huidcellen en de natuurlijke oliën voeden en maken je huid al tijdens het douchen heerlijk zacht. Douche daarna met een doucheolie voor een optimaal effect.

ONTDEK DE SUGAR & OIL SCRUBS


NB: Kneipp Sugar & Oil scrubs bevatten geen microplastics.
Verzorgen
Stap 3 Mooie-huid-plan
NATUURLIJK GOED VERZORGEN

Voor optimale verzorging gebruik je na het douchen een Body lotion, Body crème of Huidolie. Zo blijft je huid gehydrateerd en beschermd. Masseer het product bij voorkeur goed in en neem er de tijd voor. Heb je hier geen tijd voor? Schiet het er regelmatig bij in? Kies dan voor een Body lotion mousse of Body lotion spray, dan ben je snel klaar en is je huid toch goed verzorgd.

WELK PRODUCT KIEZEN?



5 WEDSTRIJD
Maak ook kans:
WIN EEN DOUCHE- EN HUIDOLIE PAKKET!

Natuurlijke oliën zitten boordevol werkstoffen en vitaminen. Omdat ze qua structuur lijken op ons eigen huidvet, worden ze snel in de huid opgenomen zonder plakkerig gevoel. Bij Kneipp is elk product op basis van natuurlijke olie. Wil je hier ook van profiteren of misschien iets nieuws proberen? Doe dan mee aan onze online winactie en je maakt kans op 1 van de 3 douche- en huidolie pakketten.

JA, IK DOE MEE!


*Je kunt meedoen tot en met 10 september 2018. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Hun namen worden vermeld op onze Winnaarspagina.
Afmelden
Gegevens wijzigen
Contact
Webshop
Kneipp Benelux
Vliegend Hertlaan 49
3526 KT Utrecht
Nederland

Tel: 00800-56 34 77 46 36
E-mail: info@kneipp.nl
Website: www.kneipp.nl
 
Verantwoordelijk voor de redactionele inhoud:
Afdeling Marketing & communicatie:
E-mail: nieuws@kneipp.nl


Deze nieuwsbrief is gestuurd naar:
newsletter@newslettercollector.com