Aan de hand van deze uitgebreide bundel optimaliseer jij je netwerk

| Bekijk online
 
 
 
 
logo
 
 
 
 

Pre-order cursusbundel Thuisnetwerk upgraden nu voor € 34,95

Meer informatie over de cursus
 
 
 
 
 
Beste lezer,

Upgrade jouw thuisnetwerk
Heb je thuis een supersnelle glasvezelverbinding? Dan is onze nieuwste cursusbundel Thuisnetwerk upgraden zeker ook iets voor jou! Je wilt immers de volle snelheid van je verbinding benutten en daar hoort een thuisnetwerk bij dat tiptop in orde is. Daarom maakt het eigenlijk niet uit welke verbinding je thuis hebt; we kijken naar jouw specifieke situatie en aan de hand van onze uitgebreide cursus optimaliseer jij je netwerk.

Bestel het 180 pagina’s tellende cursusboek en de online cursus Thuisnetwerk upgraden nu samen voor maar € 34,95 (inclusief verzendkosten*) in plaats van de reguliere € 69,95. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!


Leer de pijnpunten binnen je netwerk te vinden, op te lossen en te verbeteren
Als je regelmatig de kwaliteit van je internetverbinding test, gebeurt het vast weleens dat de snelheid te wensen overlaat – zeker als je bekijkt wat de provider oorspronkelijk beloofde. Helaas ligt de oorzaak doorgaans niet bij die provider, maar in je eigen huis. Het ligt vaak aan mesh-netwerken waarvan de standaardinstellingen niet deugen, routers die je nog volop kunt tweaken, en soms kan een extra kabeltje hier of daar ook enorm helpen.

In onze nieuwste cursusbundel met handige downloads leer je de pijnpunten binnen je netwerk te vinden, op te lossen én te verbeteren. Zo zorg je na deze cursus niet alleen voor een goede stabiele verbinding, maar ook een razendsnelle. Dat durven we te beloven!

De inhoud van de cursus
In deze cursus gaan we stapsgewijs te werk. Zo zien we niets over het hoofd. Hieronder een overzicht van de stappen die we daarbij nemen:

  • De cursus begint met het in kaart brengen van het huidige netwerk. Hierbij gaat het om de apparaten binnen het netwerk, maar ook van het gebruik en de gebruikers.
  • Welke onderdelen verdienen een update? Welke moeten worden vervangen, waar is aanvullende apparatuur nodig of kan worden volstaan met een eenvoudige configuratiewijziging? Het in kaart brengen van het netwerk doen we ook letterlijk. Zo heb je een compleet beeld van de situatie.
  • In het vervolg van de cursus kijken we nadrukkelijk naar de internetverbinding. Voldoet die nog wel? Zijn de kwaliteit en snelheid voldoende?
  • In deze stap nemen we het draadloze netwerk onder handen. Waar zijn upgrades mogelijk en welke instellingen moet je maken?
  • Ook de kabels slaan we niet over. In sommige gevallen geniet een bedrade verbinding de voorkeur en daarom is het goed deze situatie goed te bekijken.
  • Tot slot kijken we naar de hardware. Is er nieuwe of andere apparatuur nodig om je netwerk nog beter te laten werken?


Je ziet, deze bundel slaat geen onderdeel van je netwerk over, zodat jouw thuissituatie aan het einde van de rit sowieso geen geheimen meer voor je heeft. Met alle nieuwe kennis grijp je vol zelfvertrouwen in waar nodig, met als doel een stabiele, betrouwbare en vooral razendsnelle internetverbinding. Dat willen we toch allemaal?!

Onze pre-ordervoorraad is beperkt, wees er daarom snel bij. Bestel de cursusbundel inclusief online cursus en boek samen voor maar € 34,95 (*) in plaats van de reguliere € 69,95. De kortingscode is verwerkt in de link.

Met vriendelijke groet,

Computer Totaal


(*) Wij verzenden het boek uitsluitend binnen Nederland en naar België; verzending is gratis. De aanbieding is geldig t/m 12 december 2021. Het cursusboek ontvang je omstreeks 18 december.

Let op: i.v.m. de kerstdrukte bij PostNL kan het zijn dat je jouw pakketje enkele dagen later ontvangt.

 
 
 
 
 
Klantenservice | Privacy statement | Wijzig mailvoorkeuren
 
 
facebook twitter twitter
 
 
Je ontvangt dit bericht uit hoofde van uw aanmelding bij één van de merken van Reshift Digital BV.