Bestel tickets ISU World Cup Sprint en ISU WK Afstanden, jij komt toch ook?

3 years ago


Text only:

 


Ticketverkoop


31 januari 2015
 

Laatste kans: tickets voor ISU World Cup SprintVolgend weekend op 7 en 8 februari is de ISU World Cup Sprint in Heerenveen. Het is de belangrijke laatste test voor de Nederlandse en internationale schaatsers voor de ISU WK Afstanden een week later. De wedstrijden zijn op hetzelfde ijs en tegen dezelfde tegenstanders. Hoe staat iedereen ervoor?
Maak live mee hoe snel de sprinters over het ijs racen. Kom naar Heerenveen en moedig jouw schaatstoppers aan! Heb jij al tickets voor de ISU World Cup? Dit is je laatste kans! Koop nu je tickets via schaatsen.nl/tickets of Primera. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf  €20,00. Iedereen is schaatsfan, jij toch ook? 
 
Nederlandse deelnemers
Bij het KPN NK Sprint zijn de startbewijzen voor de tweede serie van de World Cup-wedstrijden verdeeld. Bij de dames zullen Thijsje Oenema, Laurine van Riessen en Margot Boer op zowel de 500 meter als de 1000 meter starten. Bij de 500 meter doen ook Floor van den Brandt en Janine Smit mee. Op de 1000 meter hebben ook Marrit Leenstra en Ireen Wüst een startbewijs.
 
Bij de heren zullen Hein Otterspeer, Michel Mulder en Pim Schipper meedoen aan zowel de 500 meter als de 1000 meter. Op de 500 meter komen daar Jesper Hospes en Jan Smeekens bij. Op de 1000 meter hebben ook Stefan Groothuis en Kjeld Nuis een startbewijs.


> Bestel nu je tickets via schaatsen.nl/tickets


ISU WK Afstanden


Jij kunt erbij zijn! De laatste schaatswedstrijden in het oude Thialf! Jij kunt onze schaatshelden helpen wereldkampioen te worden. Of gaan de buitenlandse schaatsers revanche nemen op onze Olympische successen?
Maar liefst vier dagen lang zal in Thialf gestreden worden voor de belangrijkste schaatsprijzen van dit jaar. Van 12 – 15 februari zijn alle nationale en internationale topschaatsers aanwezig in Heerenveen. 
Het is het aller laatste topevenement in het huidige Thialf. Mis het niet. Iedereen is schaatsfan, jij toch ook?
 
Deelnemers
De deelnemers aan de ISU WK Afstanden zijn inmiddels bekend. De volgende schaatsers hebben zich gekwalificeerd:
 

Afstand
Dames
Heren
500 meter
Thijsje Oenema, Margot Boer, Floor van den Brandt
Michel Mulder, Hein Otterspeer, Jesper Hospes
1000 meter
Marrit Leenstra, Ireen Wüst, Laurine van Riessen
Hein Otterspeer, Stefan Groothuis, Kjeld Nuis
1500 meter
Ireen Wüst, Marrit Leenstra, Marije Joling
Koen Verweij, Kjeld Nuis, Wouter olde Heuvel
3000 / 5000 meter
Ireen Wüst, Marije Joling, Jorien Voorhuis
Sven Kramer, Jorrit Bergsma, Douwe de Vries
5000 / 10000 meter
Carlijn Achtereekte, Jorien Voorhuis
Jorrit Bergsma, Sven Kramer
Mass Start
Irene Schouten, Mariska Huisman
Arjan Stroetinga, Jorrit Bergsma

> Bestel nu tickets voor de ISU WK Afstanden


Challenge Cup Kunstrijden met Freestyle Battle


De Uithof in Den Haag staat van 19 tot en met 22 februari 2015 toneel voor de Challenge Cup 2015. Nederlandse en internationale kunstrijders uit de hele wereld zullen hier hun kunsten gaan vertonen.
De Challenge Cup eindigt dit jaar met een primeur in Den Haag. Voor het eerst zal er een Figure Skate Freestyle Battle plaatsvinden. Deelnemers aan de Challenge Cup zullen tegen elkaar battelen, waarin ze worden bijgestaan door muziek van een DJ.


> Bestel nu tickets voor de Challenge Cup Kunstrijden


Tickets via Passbook


Als je Passbook op je smartphone hebt, kun je ervoor kiezen om je tickets via Passbook te bestellen. Dan heb je je tickets dus op je telefoon! Heel handig, want ze kunnen ook gewoon vanaf je telefoon gescand worden. Uitprinten is dus niet nodig. 
 


Acties en unieke aanbiedingen


Ben jij enthousiast over schaatsen en bezoek je wel eens een schaatsevenement? Dan kun jij je aanmelden voor #Schaatsfan, de schaatsen.nl mailing.
#Schaatsfan is er voor alle schaatsfans.
Je ontvangt exclusieve acties en unieke aanbiedingen van de KNSB en haar partners en je maakt regelmatig kans op leuke prijzen. 


> Meld je hier aan voor de schaatsen.nl mailing


De KNSB ticketverkoop nieuwsbrief informeert je over de ticketverkoop rondom grote schaatsevenementen in Nederland. Op deze manier ben je er altijd als eerste bij. In sommige gevallen kun je ook korting krijgen op de toegangsprijs en meedoen aan speciale acties.


Ga naar schaatsen.nl/tickets voor meer nieuws en informatie.


Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door:


 

Volg ons ook op:


Facebook
 
facebook.com/KNSB.nl
 
facebook.com/schaatsen.nl
 
 
Twitter
 
@KNSB
 
@schaatsennl
 
 
Youtube
 
youtube.com/SchaatsTV
 
youtube.com/KNSBnl

Mississippidreef 153
3565 CE Utrecht
Postbus 11084
3505 BB Utrecht
t 088 - 489 20 00
e info@knsb.nl
 KNSB.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld voor de KNSB nieuwsbrief. Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Klik hier om uw gegevens aan te passen.

Knsb.nl

Categories: Sport Hobby | Leisure
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018