Nyhedsbrev

Varde
Bestil gratis Salgstjek

Går du i salgstanker?

 
 

Overvejer du at sælge? Bestil et gratis Salgstjek og få en professionel vurdering af, hvad din bolig er værd. Du får samtidig et overblik over, hvordan din økonomi ser ud, hvis du vælger at sælge.

Bestiller du inden den 19. november 2017, har du chancen for at vinde en iPhone X til en værdi af 8.899 kr.

Se hvordan

Billigere boliglån?

 
 

Boligejerne har de seneste år oplevet voldsomt stigende gebyrer på deres boliglån, fordi konkurrencen på området har været minimal. Men måske har Konkurrencestyrelsen nu fundet løsningen for de trængte boligejere.

Halloween er lig med slik, udklædning og græskar. Men hvorfor?

 
 

Skikken stammer fra 8-900 før vor tidsregning og fejrer overgangen til vinteren, hvor man troede, at ånderne steg op af graven og bevægede sig til dødsriget. Senere slog man skikken sammen med den katolske Allehelgensdag, hvor tiggere gik fra dør til dør og bad om almisser. Det er det, der er blevet til børnenes 'slik eller ballade' i dag.

De udskårne græskarlygter skulle holde ånderne væk, ligesom de uhyggelige udklædninger skulle narre ånderne til at tro, at de udklædte folk selv var opståede ånder, så ånderne ikke gjorde dem ondt. Halloween fejres den 31. oktober som en festlig lejlighed for både børn og voksne. Glædelig Halloween!

Aftal møde

Få friske øjne på din boligøkonomi

 
 

Bankskifte, rådgivning om lån eller finansiering af ny bolig? Sker der ændringer i din økonomi, kan det være en god ide at få friske øjne på dine bankforretninger. Få gode og ærlige råd om både din boligøkonomi og resten af privatøkonomien, så du kan føle dig tryg både i hverdagen - og når du tager store økonomiske beslutninger.

Tilmeld køberkatotek

Lad os lede efter din drømmebolig for dig

 
 

Med en søgerprofil i vores køberkartotek får du både adgang til de godt 65.000 boliger, som er til salg hos både EDC og andre mæglere samt en helt eksklusiv mulighed for at se boliger, som er sat til salg som Diskretsalg. Det er boliger, som ellers ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg.

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.8 ud af 10      80 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.