Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Drømmer du om noget nyt?

 
 

Efteråret er på sit højeste, men det betyder ikke, at boligsalget er gået i hi. Tendensen har på det seneste været, at boligerne generelt bliver solgt hurtigere, til en højere kvadratmeterpris og med mindre prisafslag. Bestil et gratis Salgstjek inden den 15. december 2017, og deltag i konkurrencen om en iPhone X til en værdi af 8.899 kr.

Få svaret

Hvilken type hus sælger bedst?

 
 

Hvilken type huse sælger bedst, og hvorfor vælger danskerne netop denne type? Det har EDC undersøgt i en ny opgørelse over 8.000 bolighandler i 2017, og især én type huse bliver revet ned af mæglernes hylder.

Se fordelene ved EDC Effekt

EDC Effekt fordoblede antallet af visninger

 
 

I stedet for at justere prisen på andelsboligen i Ørsted på Djursland, hvor andelsboliger ofte er svære at sælge, besluttede Else at tilkøbe EDC Effekt:

"På kun 4 uger fordoblede Favoritpakken antallet af visninger af min bolig. I samme periode var der også lige så mange, der bestilte materiale og fremvisninger, som der havde været de foregående 4 måneder tilsammen. Til sidst blev boligen solgt med et mindre afslag."

Hvad er Thanksgiving og Black Friday?

 
 

Thanksgiving er en høstfest, som amerikanerne fejrer den fjerde torsdag i november. Traditionen stammer fra 1621, hvor de første engelske indvandrere arrangerede en fest som tak for høsten. Præsident Lincoln erklærede dagen national helligdag i 1863, og dagen bruges bl.a. på at spise kalkun med tranebær og søde kartofler med familie og venner, mens amerikansk fodbold kører på tv'et i baggrunden.

Dagen efter Thanksgiving kaldes Black Friday, og det er årets største shoppedag i USA, hvor butikkerne giver enorme rabatter. Dagen har fået det navn, fordi butikkerne håber på, at dagens mange salg giver overskud, dvs. sorte tal på bundlinjen. Også herhjemme er mange butikker begyndt at holde Black Friday, så måske kan du være heldig at finde et godt tilbud fredag den 24. november.

Aftal møde

Få friske øjne på din boligøkonomi

 
 

Bankskifte, rådgivning om lån eller finansiering af ny bolig? Sker der ændringer i din økonomi, kan det være en god ide at få friske øjne på dine bankforretninger. Få gode og ærlige råd om både din boligøkonomi og resten af privatøkonomien, så du kan føle dig tryg både i hverdagen - og når du tager store økonomiske beslutninger.

Tilmeld køberkatotek

Lad os lede efter din drømmebolig for dig

 
 

Med en søgerprofil i vores køberkartotek får du både adgang til de godt 65.000 boliger, som er til salg hos både EDC og andre mæglere samt en helt eksklusiv mulighed for at se boliger, som er sat til salg som Diskretsalg. Det er boliger, som ellers ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.7 ud af 10      81 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.