Nyhedsbrev

Bestil Salgstjek

Overvejer du at sælge?

 
 

Sommeren er på sit højeste, men det betyder ikke, at hverken vi eller markedet er gået på sommerferie. De lyse dage skubber til folks lyst til at flytte, og sommermånederne er faktisk det tidspunkt på året, hvor der sælges flest boliger i Danmark.

Bestil gratis Salgstjek og vind Weber gasgrill
Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 20. august 2017, deltager du i konkurrencen om en Weber Genesis II LX E-440 GBS gasgrill. Vi trækker 3 vindere, og præmierne har en samlet værdi af 38.700 kr.

Se tendensen

Boligkøbere er tættere på købet

 
 

Boligkøbere, der har ladet sig skrive op i ejendomsmæglernes køberkartoteker, er tættere på at gennemføre købet, end de var for 5 år siden. Således angiver 59 pct. af boligkøberne registreret hos EDC, at de er parate til at købe bolig nu.

regionSyddanmark
Se sommerhuset

Sommerhus fra populær dansk komedie til salg

 
 

Filmen "Dræberne fra Nibe" er en dansk komedie af Ole Bornedal om to mænd, der bestiller et mord på deres koner. Der er store navne på rollelisten, der bl.a. tæller Nicolas Bro, Ulrich Thomsen, Mia Lyhne og Lene Maria Christensen. Og nu er sommerhuset, der medvirker i filmen, til salg hos EDC.

Aftal et møde

Få friske øjne på din boligøkonomi

 
 

Bankskifte, rådgivning om lån eller finansiering af ny bolig? Drøft dine muligheder med en af vores finansielle samarbejdspartnere.

Tilmeld køberkatotek

Lad os lede efter din drømmebolig for dig

 
 

Med en søgerprofil i vores landsdækkende køberkartotek er du godt på vej til at finde din næste drømmebolig. Du får automatisk tilsendt nye boliger, der matcher dine ønsker - ikke kun boliger til salg hos EDC, men også fra landets øvrige ejendomsmæglere. Så kan du nemt holde dig ajour med nye boligtilbud fra alle landets ejendomsmæglere.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 
Frisvadvej 29
Syrenvej 12
Frisvadvej 28
Carl Nielsens Vej 8
Palludansvej 5

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.7 ud af 10      84 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.