Augustus = boekenmaand bij De Morgen Shop

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Uw lichaamsgewicht vertelt niet alles over uw gezondheid. De slimme Medisana weegschaal meet naast uw gewicht ook uw lichaamsvet en –vocht, én bot- en spiermassa voor een beter totaalbeeld van uw gezondheid. 
Ga naar de shop
De Guardo Fit Coach HR Square is een sporthorloge met hartslagmeter dat uw stappen telt, aangeeft hoeveel calorieën u verbrandt, uw slaapcyclus analyseert en uw verschillende sportactiviteiten registreert dankzij de multisportmodus!
 
Nu bestellen
Met de krachtige motor kunnen deze steps zo'n 20 km (Pursuit) of 10 km (Swift) aan en dit aan een maximale snelheid van 25km/u. Is de batterij plat? Geen probleem, na maximaal 4 uur (Pursuit) of 2 uur (Swift) opladen, kan u weer op uw step springen. Door het lichte en opvouwbare design, kan de step gemakkelijk overal meegenomen of opgeborgen worden.
Bekijk en vergelijk
De SportTronic ST-X6 hometrainer biedt u de beste combinatie van gebruiksgemak, goede kwaliteit, de juiste functies en een zeer scherpe prijs. Deze fitness fiets verbetert uw fysieke fitheid, vormt uw spieren en helpt u afvallen. Bovendien kunt u het apparaat eenvoudig monteren, opvouwen en opbergen!
Nu bestellen

Wie in Vlaanderen, of bij uitbreiding zelfs in Europa, heeft meer expertise in fit blijven en bewegen, het voorkomen van sportletsels en het behandelen van blessures dan Lieven Maesschalck?
 

De vermaarde kinesist werkt(e) met zijn bureau Move to Cure voor de Rode Duivels en voor veel internationale topsporters in voetbal, wielrennen, triatlon, tennis enz.

Dit wil ik
Wat is er zaliger dan in de zon zitten op lange zomerdagen met een heerlijk boek? Dan is uw dag helemaal compleet. Met deze vijf romans beleeft u sowieso een topzomer!
Bekijk titels
Welkom in de BoonsBoro Inn! Het prachtige pand staat al eeuwen in hartje Boonsboro. Het heeft vreugde en verdriet gekend, oorlog en vrede, liefde en haat. Nu is het oud en moe en rijp voor de sloop. Maar dan is de redding nabij: de drie broers Montgomery hebben het gekocht en willen het opknappen om er een Bed & Breakfast te beginnen. Ze brengen het pand weer tot leven en zo ook hun liefdesleven.
Nu bestellen
Toen het debuut van Carlos Ruiz Zafón (1964, Barcelona) uitkwam, vielen critici over elkaar heen om hun bewondering uit te spreken. De combinatie van duistere intriges en romantiek, met de kleurrijke Barcelonese straten als decor, leverde wereldwijd massa’s fans op van zijn literaire reeks “Het Kerkhof der Vergeten Boeken”. De drie eerste delen mogen in geen enkele boekenkast ontbreken!
Ik wil dit pakket
Dompel u onder in de wereld van misdaad en spanning en geniet van 8 bloedstollende thrillers van de bekende Vlaamse misdaadauteur Luc Deflo. Hij was een absolute meester in het thrillergenre en schreef ware pageturners rond gruwelijke misdaden, vaak gesitueerd in zijn thuisstad Mechelen.
Bekijk titels
Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.
Uitschrijven

DPG Media nv - Privacybeleid