Ontdek daarnaast de geheime dierendag dagdeals 💥
Logo Medpets

⚠️ Vlooien-tekenpreventie

Ook belangrijk in het najaar!


Ook in het najaar blijft vlooien- en tekenpreventie essentieel voor de gezondheid van je huisdier. Hoewel het weer kouder wordt, kunnen vlooien en teken nog steeds actief zijn, vooral in huis of tijdens milde herfstdagen. Vlooien kunnen snel een plaag vormen, en teken blijven een risico voor de gezondheid van je dier. Door je huisdier het hele jaar door te beschermen, voorkom je vervelende parasieten en de gezondheidsproblemen die ze kunnen veroorzaken. Blijf alert en zorg voor een goede vlooien- en tekenpreventie, ook in het najaar!

Producten voor honden
Producten voor katten

Het beste vlooien- & tekenproduct voor jouw huisdier

Vind het met de gratis keuzehulp!


Twijfel je welk vlooien- & tekenproduct het beste is voor je huisdier? Gebruik dan onze handige gratis keuzehulp! Beantwoord slechts een paar vragen en deze tool laat je de meest geschikte producten zien.  Of je nu kiest voor een halsband, druppels of tabletten, de keuzehulp zorgt ervoor dat je altijd het juiste product in handen hebt. Zo blijft jouw huisdier optimaal beschermd tegen vervelende parasieten, het hele jaar door!

Doe de keuzehulp
Frontpro

Bescherm je hond met FRONTPRO

Smakelijke tablet tegen vlooien en teken


FRONTPRO is dé smakelijke kauwtablet voor honden die bescherming biedt tegen vlooien en teken. Met één tablet is je hond tot 30 dagen beschermd. De kauwtablet is makkelijk toe te dienen, zelfs bij kieskeurige honden, en werkt snel na inname. Geef je hond de bescherming die hij verdient met FRONTPRO!

Bestel FRONTPRO

Raad jij de dagdeals?

Profiteer van leuke acties en op dierendag een extraatje!


Dit jaar viert Medpets dierendag groots met speciale dagdeals! Trakteer jouw huisdier op iets bijzonders en profiteer van hoge kortingen tot wel 40% op populaire merken. Om het even spannend te houden zie je hieronder een deel van de logo's van de merken van de dagdeals. Deze aanbiedingen wil je niet missen, herken jij de logo's? Pak je kans en maak jouw huisdier extra blij met een mooie dierendag-verrassing, maar wees er snel bij want de deals gelden steeds maar 1 dag!


Psst... op dierendag profiteer je nog van een extraatje! Dus houd je mailbox in de gaten.

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

Ontdek uitgebreid assortiment

Vergeet je huisdier niet te ontwormen

Voorkom gezondheidsproblemen 


Wormen kunnen ongemerkt een grote impact hebben op de gezondheid van je huisdier, zoals gewichtsverlies, buikpijn en een doffe vacht. Met enige regelmatig ontwormen helpt om infecties te voorkomen. Bij Medpets vind je een ruim assortiment aan effectieve ontwormingsproducten, afgestemd op de specifieke behoeften van je huisdier. Zorg goed voor je trouwe vriend en ontworm op tijd!

Bekijk ontwormingsproducten
Dierenartsteam

De gezondheid van je huisdier

Onze specialisten geven advies...


De gezondheid van je huisdier is erg belangrijk. Wanneer er iets mis is met je harige vriend heb je misschien best wat vragen. Vaak zorgt een zoekopdracht op internet meer tot onrust dan het vinden van het juiste antwoord. Stel daarom je vragen aan ons dierenartsenteam. Zij geven je advies over de gezondheid van je huisdier en denken graag met je mee welke producten voor een oplossing kunnen zorgen.

Neem contact op

Sla je slag nog vóór dierendag

Bestel producten met kortingen tot 35%

Bekijk alle acties