(Her)ontdek de klassieke kleine krachtpatsers: Henry & Hetty Compact Stofzuiger ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

(Her)ontdek de klassieke kleine krachtpatsers: Henry & Hetty Compact Stofzuiger

Bekijk in browser

Dagelijks de beste aanbiedingen!

Ontdek de kracht van de compacte stofzuigers van Numatic

Geniet van de krachtige reinigingsprestaties en het compacte ontwerp van de Henry en Hetty compacte stofzuigers van Numatic. Deze stofzuigers zijn ontworpen om indruk te maken met optimale efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Met een energiezuinige motor van 620 watt leveren de stofzuigers krachtige zuigkracht voor een grondige reiniging van elk oppervlak. Het compacte formaat van de stofzuigers zijn ideaal voor kleinere huishoudens en studenten. Het lage gewicht en de wendbaarheid zorgen ervoor dat je moeiteloos door het huis kunt manoeuvreren en zelfs de trap gemakkelijk kunt stofzuigen.

Bestel vandaag nog voor € 189,99

Henry

Hetty

Scoor altijd

de goedkoopste deals

Gemakkelijk

achteraf betalen

Ruim 41.500 reviews

op Trustpilot