Loading...

Bestyrelsesformandens tre afgørende egenskaber

  • Html
  • Text
Bestyrelsesformandens tre afgørende egenskaber
Nyhedsbrev med værdifuld viden og inspiration om ledelse og lederskab fra Scandinavian Executive Institute og vores samarbejdspartnere INSEAD og IMD Vises e-mailen forkert?
Se den i din browser.

Bestyrelsesformandens tre afgørende egenskaber

LEDERBLOGGEN: Disse tre egenskaber er af helt afgørende betydning, hvis du ønsker at opnå succes som bestyrelsesformand.

Howard Yu
- en stjerne besøger Danmark

Stjerneunderviser, superforsker, digitaliseringsekspert og meget mere: Mød Howard Yu fra IMD, når han som keynote-speaker gæster Executive Forum, som løber af stablen den 30. august i Kolding.

To bøger,
du bør læse i solstolen

LEDERBLOGGEN: Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, hvis den da ikke allerede er begyndt. Her får du to gode bud på hvilke bøger, vi synes, du bør læse i solstolen eller i sommerhuset.

Digital kompetence
- en ”farlig” mangelvare

Manglende digital kompetence truer med at bremse den digitale transformation. Hvis medarbejdernes kompetencer bliver opgraderet i tide, kan det dog i høj grad vende den negative trend.

Artiklerne,
der gør dig klogere

GODE ARTIKLER: Hver måned samler vi en række interessante og relevante artikler fra vores dygtige og innovative samarbejdspartnere, INSEAD og IMD. Lad dig inspirere af den nyeste viden om ledelse, strategi og innovation.

 Videresend til en ven
   Tilføj os til din adressebog
Afmeld nyhedsbrevene her
Scandinavian Executive Institute
Akseltorv 6 - 6000 Kolding - Denmark
se-institute.dk

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019