15 april 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Betaalbaarshoppen.nl na enkele jaren weer doorgestart
[Nieuws] In 2019 stonden ze nog op de cover van Twinkle Magazine, maar kort daarop ging Betaalbaarshoppen.nl failliet. Nu – ruim 4 jaar later – maakt het bedrijf alsnog een doorstart, onder een nieuwe eigenaar.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
IDeal laat consument account aanmaken om sneller en veiliger te betalen
[Nieuws] Betaaldienst iDeal lanceert vandaag een nieuwe functie waarbij klanten voor het eerst een account kunnen aanmaken. Hiermee moeten ze volgens de dienst online aankopen sneller en veiliger kunnen doen.
twitter facebook linkedin
lees verder
'Ik merk absoluut meer conversie sinds we bezorgopties bieden'
[Advertorial] Bijna 30.000 positieve reviews op Trustpilot: Bagageonline pakt haar klanten in. Hoe? Eigenaar Rob vertelt over hoe de klantenservice, beloftes nakomen en bezorgopties ervoor zorgen dat zijn klanten zo tevreden zijn. En dat bezorgopties ook nog eens voor meer conversie zorgen! Daarnaast deelt hij zijn ervaring met andere vervoerders. En hoe hij bij PostNL uiteindelijk goedkoper uit is.
image
image
Jesse Keizer (Wovar) ‘Als ik niet verzekerd was, dan was ik nu keihard failliet’
[Interview] Het e-commercelandschap is veranderlijk. Dat is elk jaar terug te zien in de Twinkle100. Ook in de laatste editie staan weer enkele nieuwe organisaties. In Twinkle lichten we opvallende nieuwkomers in de lijst uit en deze keer spreken we met Jesse Keizer, eigenaar van ijzerwarenshop Wovar.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
E-commerce in ... Kenia
[Onderzoek] Twinkle zoekt letterlijk de grens op. In de rubriek Grenzeloos laat de redactie haar licht schijnen op een e-commerce ontwikkeling in een land dat niet vaak aan bod komt, maar zeker de moeite waard is om te bespreken. Deze keer: Amazons hub in Kenia.
twitter facebook linkedin
lees verder
Wat zijn de uitdagingen van retailmedia?
[Advertorial] Retailmedia wordt gezien als het nieuwe advertising-medium en ook mediabureaus richten massaal retailmedia-afdelingen op. Merken die niet in de betreffende winkel liggen staan ook nog niet in de rij om op de retailmedia netwerken te adverteren. Marvin belicht de uitdagingen die er zijn om echt aansluiting te vinden op die markt van non-endemic advertising. Kom naar zijn sessie op 28 mei tijdens Retail Media Day.
image
image
Signa Holding is alsnog failliet
[Nieuws] Het herstructureringsplan van Signa Holding heeft niet het beoogde effect gehad, waardoor de insolventieprocedure van de Oostenrijkse holding omgezet wordt naar een faillissement.
twitter facebook linkedin
lees verder
Nieuwe spreker NIMA Marketing Day
[Advertorial] Celine Merkx van Fingerspitz neemt je in haar sessie op NIMA Marketing Day mee in het opzetten en uitvoeren van een een hypothese-gedreven groeistrategie. Ze beantwoordt vragen als: hoe zorg je ervoor dat je in deze dynamische wereld gefocust blijft op de juiste uitdagingen? Welke kansen liggen er voor het oprapen? En hoe benut je deze op weg naar een duurzame en bloeiende groei? Wil je hier meer over weten? Kom dan op 13 juni naar NIMA Marketing Day.
image
image
Feedbackvermoeidheid: geef klanten een adempauze
[Tips] Bedrijven investeren steeds meer in kwalitatief onderzoek om beter inzicht te krijgen in de behoeften van hun klanten. Ondanks deze groeiende investeringen, lijkt de kwaliteit van de resultaten af te nemen door onjuist gebruik. Klanten worden overspoeld met verzoeken om feedback, wat leidt tot wat we feedbackvermoeidheid noemen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.