Kunstinspiratie met art director Git, tips voor een betere nachtrust en win De geheimen van het winterhuis
Zin 6

Zin 6

Nu slechts € 4,95 én kosteloos thuisbezorgd met kortingscode GRATIS
Zin
Van schildercursus tot digitaal museum
Kunstinspiratie met art director Git

“Ik hou echt van schilderen. Toch komt het er bijna nooit van. De dagelijkse hectiek, je kent het wel. Nu we noodgedwongen veel meer thuiszitten, heb ik het weer opgepakt. Musea en galeries bezoek ik online om inspiratie op te doen. Ik heb wat tips verzameld.”

Zin
Interview + win een boek
‘Ik zie haar helaas dezer dagen niet’

Ze houdt zoveel van haar. Te veel misschien. Kunstadviseur en auteur Deborah Campert (1938) schreef voor en over haar achterkleindochter Vera van 5 een 'overdagboek': Wij knippen de wind. Notities van een overgrootmoeder.
Fotocredit: Stephan Vanfleteren

Zin
Zin & Seniorweb
Zo ga je online met elkaar om

Net als in het echte leven, zijn er online ook sociale omgangsvormen. Deze omgangsvormen worden nettiquettes genoemd. Een handige vuistregel: doe online geen dingen die je in de echte wereld ook niet doet.

Zin
Bij het overlijden van je ouder(s)
Boedel verdelen & huis leegruimen: hoe doe je dat?

Na de uitvaart komt er nóg een ronde regeldingen: de kamer of het huis moet leeg. Ga niet overhaasten en voorkom zo dat er dingen onherstelbaar fout gaan. Hoe verdeel je de boedel en hoe ruim je op na een overlijden?

Zin
Een tragisch liefdesverhaal en een groot familiegeheim
Win: De geheimen van het winterhuis

Ben jij fan van de Zeven Zussen boeken van Lucinda Riley? Dan zal je dit verhaal van Sarah Lark vast ook verslinden. Drie vrouwen – Ellinor, Liliana en Dana – in drie verschillende tijden en drie verschillende landen, gaan op zoek naar de betekenis van familie. Lees de eerste hoofdstukken.

Zin
Laatste kans: 4x Zin + special sterke vrouwen
Binnenblijven met Zin

Met deze fijne aanbieding is binnenblijven minder erg: 4x Zin + de special sterke vrouwen + 4 prachtige ansichtkaarten, samen voor maar € 19,95. Het abonnement stopt automatisch.

In de sterke vrouwen special van Zin vieren we 75 jaar vrijheid met 75 krachtige vrouwen die voor vrijheid streden én strijden. 75 jaar waarin er voor vrouwen veel is veranderd maar waarin we vooral zélf veranderden. Wij en onze wereld. Vrouwen die inspireren. Júist ook in deze tijd. Zin laat 75 vrouwen schitteren die het verschil maakten of maken. Zoals Bibian Mentel, Hannie Schaft en koningin Máxima (die zondag 17 mei haar 49ste verjaardag viert!).

Zin
Tips voor een betere nachtrust
Heb jij wel een goede slaaphouding?

In coronatijd slaapt de gemiddelde Nederlander slechter dan normaal. Logisch, door piekeren en veranderde routines. Dit kunnen we natuurlijk niet veranderen, maar wist je dat de houding waarin je slaapt ook van invloed kan zijn? De beste slaaphouding en meer slaapverwekkende weetjes.

Zin
Gratis opvouwbare houten tuinstoel
Neem een abonnement op Seasons

Laat je een jaar lang inspireren door Seasons én ontvang een opvouwbare designertuinstoel van het merk Weltevree. Profiteer van deze aanbieding met maar liefst 54% korting: 12x Seasons + Weltevree houten tuinstoel (t.w.v. € 198) samen voor € 130.

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer