Kunt u deze e-mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
   
Geachte heer  Do,
 
 Whitepapers »
De Covid-19-pandemie en daaropvolgende lockdown hebben de transitie naar zorg op afstand en telehealth in een stroomversnelling doen belanden. En daarmee de adoptie van iot-apparaten voor behandelingen en online-analyse. Maar de stappen om deze apparaten op grote schaal in te zetten, brengen ook onbekende digitale dreigingen met zich mee. Lees meer »

Via deze updates houden wij u graag op de hoogte over Zorg & ICT. Verder hebben wij speciaal voor u interessante artikelen en whitepapers verzameld. Veel leesplezier!
 
  
 
 
 
Vergroot digitale weerbaarheid met netwerk van IT-security specialisten  |  Protinus
 
Protinus IT heeft i.s.m. Intrakoop een gratis educatief spel ontwikkeld om de juiste IT-security oplossing te vinden voor de vele risico’s op dat gebied. De specialismen van verschillende partners zijn hierin gebundeld om zo de digitale weerbaarheid in de zorg eenvoudig te vergroten. 
 
Lees er hier meer over»
 
 
     
Treant Zorggroep plant bedden met SAS
 
De business intelligence-afdeling van Treant Zorggroep heeft met de hulp van SAS een slim capaciteitsmanagement-systeem ingevoerd, waardoor er real-time zicht is op de beschikbare beddencapaciteit voor al haar drie ziekenhuislocaties. De volgende stap is om de personeelsplanning en de werkdruk op de afdelingen onder te brengen in het systeem, dat werd ontwikkeld door de business intelligence-afdeling in samenwerking met SAS.
Lees meer »
 
 






 
 Uitgelichte whitepapers 
 
Klantenservice voor de gezondheidszorg; Verbeter de ervaringen van patiënten en personeel met efficiënte service  |  ServiceNow
 
Hoe kunt u uw activiteiten stroomlijnen en digitaliseren om patiënten en zorgverleners sneller en met minder wrijving van dienst te zijn? Iedereen heeft een slimmere manier van werken nodig. Lees verder om te ontdekken hoe u silo's kunt doorbreken, proactiever kunt zijn en de klanttevredenheid kunt verbeteren.
 
 
    
De versnippering van het IT-landschap: Wat betekent dat voor jouw security?  |  Telindus
 
Hoe zorg je er in deze tijd voor dat gebruikers veilig toegang hebben tot de applicaties die ze nodig hebben? Digitalisering helpt organisaties sneller in te spelen op veranderingen, maar maakt ze ook kwetsbaarder. SASE is de nieuwe benadering die aan een snelle opmars bezig is. Lees in deze whitepaper hoe dit model helpt security naar een hoger niveau te tillen.
  
 
Snelle implementatie van VPN voor toegang op afstand | Equinix
 
Ontdek in deze 15 minuten durende Tech Talk hoe u met Equinix kunt voldoen aan de snel veranderende VPN-schaalbaarheidseisen voor het externe personeel van uw organisatie.
 
 

 
 Meer whitepapers: 
  
 
   
Functioneel beheerder HR-systemen  | Utrecht Informatieadviseur Toezichthoudende Techniek (ICT) | Delft
   
Vind jij het leuk om onderdeel te zijn van een organisatie die een belangrijke maatschappelijke functie vervult? Houd je van een organisatie waarin waarde wordt gehecht aan samenwerken, continu verbeteren en deskundigheid? En waar je uitgedaagd wordt om initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen? Dan zoeken we jou!  
Als functioneel applicatiebeheerder ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling en het optimaal functioneren van deze HR-applicaties, met bijhorende koppelingen en processen. Je vertaalt wensen vanuit de organisatie naar functionele mogelijkheden en oplossingen en houdt daarbij rekening met de diverse belangen. Je begeleidt het proces van wijzigingen en releases, onderhoudt hiertoe actief contact met de leveranciers en je beheert de gebruikersdocumentatie. 
 Desktops, laptops, tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. In de zorg wordt steeds vaker gebruik gemaakt van toezichthoudende techniek (ICT). Zo ook binnen Pieter van Foreest. Specifieke oplossingen kunnen onze cliënten en eigen medewerkers helpen bij het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten, en zo de kwaliteit van de te leveren zorg naar een hoger niveau te brengen. Als Informatieadviseur Toezichthoudende Techniek zorg jij er voor dat alles perfect functioneert.
 
 
        
 
  
  
 © 2018 Marqit/Jaarbeurs B.V.Privacy statement | Disclaimer | Contact