Nieuwsbrief van 30-08-22 12:01:28
Online bekijken
 
 
 

Gegarandeerde luchtdichting bij prefab gevels

De functie van gevels van gebouwen én de manier waarop deze gebouwd worden veranderen. Hierdoor worden lucht- en waterdichte detailleringen in de gevel steeds belangrijker en complexer. Deze complexiteit en diversiteit, maakt dat er niet altijd in standaard producten, maar juist in oplossingen moet worden gedacht.
Lees verder   Vraag informatie aan

Het FOAMGLAS® Compactdak beperkt alle risico’s van een actief gebruikt dak

De wereldbevolking groeit sneller dan ooit en steeds meer mensen trekken naar de nu al overvolle steden. Dat dwingt ons ertoe dichter bij elkaar te gaan wonen. Tegelijk krijgen we almaar vaker te kampen met hittegolven en felle regenbuien die ons rioleringssysteem niet meer kan slikken. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Na de bouwvak weer aan het werk in rumoerige fabriekshallen, dat is verleden tijd!

Pak een storende nagalm aan met geluidsabsorptie. We weten allemaal dat een vervelende nagalm in een productiehal of magazijn schadelijke gevolgen kan hebben voor het welzijn van medewerkers.
Lees verder   Vraag informatie aan

Back to school

Optimaliseer de ruimteakoestiek in scholen met beton
De vakantie is weer voorbij en de scholen gaan weer beginnen. Elke dag stromen klassen vol met kinderen die met elkaar het geluidsniveau aardig omhoog kunnen brengen. Juist in ruimten waar kennisoverdracht plaatsvindt is een optimale ruimteakoestiek cruciaal. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Prefab automatisch isoleren

Prefab bouwen zit enorm in de lift. Niet zo gek want prefab biedt aannemers de mogelijkheid om sneller te bouwen en met meer garantie op kwaliteit. Knauf Insulation biedt met Supafil MAX Frame een flexibel isolatiesysteem voor prefab bouwers. Met het Supafil MAX Frame systeem kun je stap voor stap isolatiewerkzaamheden automatiseren. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Multiwal staat er gekleurd op

Of je nu houdt van Purple Haze, Yellow Brick Road, Mr Blue Sky, Evolution Orange, Lady in Red, Back to Black of Golden Brown… Multiwal levert paneelwanden in elke kleur. De wanden zijn niet saai en Multiwal loopt al jaren voorop qua design. Echte eye candy, bijvoorbeeld in een opvallende kleur, moderne betonlook, warme houttoon of een stoere metaallook. 
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26,765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP