Wanneer ga jij naar Indonesië?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Indonesië reizen van mei!
 
Zin in een avontuur naar Indonesië? Bekijk onze top 10 onvergetelijke reizen die je door dit betoverende land voeren! Van de levendige steden tot de serene natuur, kies uit de meest gevarieerde rondreizen. En wij hebben dé reistip voor jou: de top 9 minder bekende pareltjes van de Kleine Soenda-eilanden 🏝️
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis A Taste of Bali
Vanaf € 1.015 - excl vlucht
Ontdek het betoverende Bali met Riksja Indonesië! Hier strekken de rijstterrassen zich uit als groene watervallen en brengen de locals hun offerandes bij heilige altaartjes. Beleef Bali waar de zon majestueus opkomt achter een vulkaan en waar je kunt dwalen door sprookjesachtige waterpaleizen en mystieke tempels. Deze unieke Bali rondreis neemt je mee naar Ubud, het culturele hart van het eiland, naar de prachtige waterpaleizen van Tirtagangga, en naar het rustige vissersdorp Pemuteran. Je verkent de weelderige natuur van Munduk en geniet van de hippe stranden van Canggu.
Bekijk deze 14-daagse reis
Fietsreis Bali en Lombok
Vanaf € 2.795 - incl vlucht
Ga met Djoser op avontuur naar het paradijselijke Indonesië! Verken de wonderen van Bali en Lombok, eilanden beroemd om hun spectaculaire natuur en levendige cultuur. Fiets langs prachtige rijstvelden, bezoek authentieke dorpjes en ontdek schitterende tempels en watervallen. Op rustdagen kun je extra fietstochten maken of andere dingen gaan ondernemen. Laat je betoveren door de adembenemende stranden en sluit je reis af op het idyllische Gili Asahan, een ware oase van rust en schoonheid. 
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
Privéreis Culturele Hoogtepunten in Zuid en Centraal Sulawesi
Vanaf € 995 - excl vlucht
Ontsnap naar het betoverende Indonesië met Evaneos en ontdek het diverse Sulawesi! Laat je meevoeren door de rijke cultuur van de Toraja en vaar over het serene Posomeer. Ga op avontuur in de mysterieuze Bada vallei, op zoek naar eeuwenoude megalitische beelden en vaten. Sluit je reis af op de paradijselijke Togean eilanden, waar je de kleurrijke onderwaterwereld kunt verkennen. Geniet van een verse kokosnoot op het witte zandstrand of zwem in een uniek meer vol niet-stekende kwallen. Deze bijzondere reis biedt een perfecte mix van cultuur, natuur en ontspanning. 
Bekijk deze 12-daagse reis
Individuele Rondreis Best Deal Sulawesi & Bali
Vanaf € 1.053 - excl vlucht
Stap aan boord van een unieke rondreis door Sulawesi en Bali, aangeboden door 333travel! Laat je betoveren door de mystieke schoonheid van Toraja, waar je oog in oog komt te staan met eeuwenoude tradities en adembenemende landschappen. Vervolg je reis naar het culturele hart van Bali, Ubud, waar kunst en natuur samenkomen. Kies voor een opwindende excursie door de weelderige jungle of verken de charmante straatjes en markten van het dorp. Sluit je reis af op het idyllische Legian Beach, waar je kunt ontspannen en genieten van de zonsondergang. 
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Familiereis Kleine Sunda Eilanden
Vanaf € 3.679 - incl vlucht
Verken het betoverende Indonesië met Sawadee! Tijdens deze familiereis Indonesië dompelen jullie je onder in het traditionele leven van dit prachtige land. Van de mysterieuze Kleine Sunda eilanden tot oog in oog staan met varanen op Komodo, en het adembenemende uitzicht vanaf de Kelimutu vulkaan, elke dag belooft avontuur en ontdekking. Geniet van meerdaagse boottochten naar spectaculaire snorkellocaties, maak prachtige wandelingen door de weelderige natuur, en verken de charmante dorpjes en rijstvelden van Lombok per fiets. 
Bekijk deze 23-daagse reis
Rondreis Uitgebreid Java Verkennen
Vanaf € 1.550 - excl vlucht 
Betreed het land van eeuwenoude mystiek en verborgen schatten met Van Verre Reizen! Deze exclusieve reis neemt je mee op een onvergetelijke ontdekkingsreis door het hart van Java, waar je de levendige energie van Bandung en Jogyakarta zult ervaren, terwijl je de betoverende Borobudur tempel en de indrukwekkende Bromo vulkaan verkent. Maar er is meer te ontdekken! Laat je meevoeren naar de afgelegen schoonheid van Pangandaran, een schilderachtig vissersdorp omringd door weelderige natuur en de mysterieuze Green Canyon.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Rondreis Indonesië Betaalbaar
Vanaf € 1.150 - excl vlucht
Local Hero Travel neemt je mee op een onvergetelijke reis naar de verborgen juweeltjes van Sumatra en Sulawesi. Wandel door de weelderige regenwouden van Sumatra, waar je oog in oog komt te staan met de majestueuze orang-oetans van Gunung Leuser National Park. Trek dieper de jungle in met een ervaren gids in Bukit Lawang en ervaar de magie van het ongerepte wild. Ontdek op Sulawesi het betoverende Rantepao, het startpunt van een epische trekking door de schilderachtige vallei van Toraja. Sluit je avontuur af met ontspanning op de idyllische stranden van Bira.
Bekijk deze 19-daagse reis
Familiereis Slingerapen, Tempelwachters en Raft-rivier
Vanaf € 1.455 - excl vlucht
Duik in de tropische pracht van Indonesië met Riksja Family Indonesië! Ontdek samen met je gezin de adembenemende hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali tijdens een onvergetelijke drie weken durende reis. Sta oog in oog met nieuwsgierige orang-oetans in weelderige regenwouden, verken magische tempels en rijd langs betoverende landschappen en becakrijders in het hart van Java. Bewonder rokende vulkanen en laat je betoveren door het rijke culturele erfgoed. 
Bekijk deze 22-daagse reis
 
 
Privéreis Flores & Komodo
Vanaf € 2.000 - excl vlucht
Stap uit de gebaande paden en ontdek het ongerepte Flores met PANGEA Travel! Deze rondreis neemt je mee op een avontuurlijke ontdekkingsreis door dit betoverende eiland. Van adembenemende landschappen tot ontmoetingen met de vriendelijke lokale bevolking, elke dag brengt nieuwe verrassingen. Niet te missen is de spannende cruise door het Komodo National Park, waar je oog in oog komt te staan met de indrukwekkende Komodo varaan. En natuurlijk begint en eindigt deze reis met een ontspannen verblijf op het levendige Bali.
Bekijk deze 13-daagse reis
Groepsreis Intro Bali & Gili
Vanaf € 895 - excl vlucht
Boek nu jouw avontuurlijke groepsreis naar Bali en Gili bij Oak Travel! Ontdek de pracht van Bali en de betoverende Gili-eilanden tijdens een reis vol spannende activiteiten en culturele ontdekkingen. Van surfen in Canggu tot snorkelen in het kristalheldere water van de Gili's, van het verkennen van oude tempels tot het spotten van dolfijnen in Lovina, deze reis zit boordevol hoogtepunten. Verken de Monkey Forest, struin over lokale markten en bewonder de wereldberoemde rijstterrassen. 
Bekijk deze 9-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Indonesië reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel