AEX: 923,13 Dow Jones: 39.127 Dollar: 1,069 Goud: 2,298.54 Bitcoin: 56.942

De reden en motivatie voor de NEO Finance cursus

Gisteren kreeg ik weer van een nieuwe NEO Finance abonnee een vraag over de garantie regeling van NEO Finance. Hij had nu voor de tweede keer het aanbod van NEO Finance gekregen een lening met 50% korting terug te verkopen aan NEO Finance. De eerste keer was hij er op ingegaan, maar het voelde niet goed nu er al snel een tweede aanbod kwam.

Ik weet 100% zeker dat deze nieuwe NEO Finance accounthouder mijn cursus NIET heeft gekocht.

Die cursus kost 59 euro, maar hij had al een deel terugverdiend door niet in te gaan op dat aanbod van NEO Finance.

Dit is maar een klein voorbeeld van hoe die cursus zich terugverdiend. Ik weet, het kost 59 euro, maar dat is een schijntje als je ziet hoe enorm veel moeite we hebben gedaan om er een prachtige cursus van te maken.

Tientallen video's en een PDF rapport met alles wat je moet weten en praktische tips hoe je alles in één keer goed instelt. Echt een enorme meerwaarde.

Eigenlijk zou NEO Finance zoiets aan iedere nieuwe klant moeten meegeven, maar zo'n cursus maak je niet zo maar even. Het is echt een enorme berg werk en als je daar een betaalde kracht op moet zetten, of het uit moet besteden, dan zijn de kosten enorm.

Ik verwacht dus niet dat NEO Finance zoiets zelf gaat doen.

Daarom doe ik dat wel.

Pensioensparen rapport

Het kopen ven het juiste aandeel op een bepaalde manier is genoeg gebleken om een enorm rendement te halen. Kijk maar eens

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Korting code "Beursbox"!

Marktbeeld 27 juni 2024

  • Ik heb het eerder deze week met Harm van Wijk gehad over goud en zilver. Je kan de video hier bekijken.

  • Maandag zijn de Canadese beurzen gesloten.

  • Mijn rendement op mijn privé account bij NEO Finance ligt ondertussen al op 13,27%. Sinds ik werk een de verhoging van het rendement heb ik het al meer dan één procent weten te verbeteren. Mijn zakelijke accou8nt, dat nog geen drie maanden actief is, zit nog altijd boven de 16%. Niet helemaal eerlijk, omdat dit account nog maar zo kort actief is.

  • Aankomende nacht zullen Biden en de schuldig bevonden crimineel hun debat voeren. De laatste is Biden aan het beschuldigen van drugsgebruik. Dan weet je ondertussen wel waar hij zelf stijf van staat.

  • Het bedrijf Amazon is gisteren over de waarde van twee biljoen dollar beurswaarde gekomen.

  • Het aandeel Rivian steeg gisteren ten opzichte van de slotkoers van de dag eerder met 23%. Een deel van die winst had ik gisteren el genoemd omdat die nabeurs gerealiseerd was.

  • Het aandeel Chipotle (CMG) heeft een splitsing 50 voor 1 uitgevoerd. Dat zal de koers waarschijnlijk de komende tijd wel goed kunnen doen.

  • Nvidia is gisteren niet verder gezakt. Het aandeel verloor de afgelopen week flink en ging van 140 naar 126 in een week tijd.

  • Het aandeel Moderna verloor fors. In een paar dagen tijd van 137,8 naar 121,8. De reden voor de daling is de uitkomst van een onderzoek waarbij blijkt dat hun vaccin na 18 maanden nog maar voor 50% effectief is.


Beleggen met hulp van ChatGPT

Onderzoekers in Chicago zijn er achter gekomen dat de taalmodule van ChatGPT een goede beleggingsadviseur is. De tips die je er uit kan destilleren zijn beter dan gemiddeld.

Het mooie is, dit kan dus ook door particulieren gebruikt worden.

Echter...

- Je moet toegang hebben tot ChatGPT4. Dat is de betaalde versie.

- Je moet de juiste vragen weten te stellen.

- Hoe dan ook weet je dan nog altijd niet hoe ChatGPT aan die betere analyse gekomen is.


Ben je een buy and hold aandelen belegger en wil je graag op basis van je eigen gemaakte analyses beleggen, dan is het te overwegen dat onderzoek van die onderzoekers boven water te halen en te kijken of je op basis van dat onderzoek kan uitvinden hoe ze tot hun vragen die ze stelden aan ChatGPT zijn gekomen. Immers, de juiste vragen stellen is enorm belangrijk. Ik heb het rapport zelf nog niet.

Het is overigens wel van belang te weten tot wanneer ChatGPT4 bijgewerkt is. De database is hoe dan ook niet real time, dus het is vooral interessant voor beleggers met een lange termijn visie en beleggingsstrategie.

Crowdlending rendement

Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Deze prachtige aanbieder levert mij al 13%+ per jaar op!

Technische Analyse cursus

Mijn collega Peter Meijburg maakte een video cursus waarin hij alles wat je er over moet weten uiteenzet!

De crypto zomer begint (Joost van Buuren)

Zoom out of bitcoin en zoom in on life, herinner u de gouden raad van tante K... pardon: tonton Taihuttu. (Wat een pláátje trouwens, toch?!) Volgende week begint de maand juli, en da´s historisch een veel betere maand voor crypto, weet u? Nu nog ff juni, zitten we in één van slechts drie slechte maanden, van ´t jaar gemiddeld. Kijkt u maar op dit overzicht! Begin juli 2024 zal dan ook samenvallen met de eerste Noord-Amerikaanse lancering van ETH ETF´s, herinner u, en er zijn ondertussen reeds ácht aanvragers; dus dat belooft...


Dus: omhoog, omlaag - laat maar gaan. Don´t worry, bitcoin happy!


Joost schrijft een dagelijkse nieuwsbrief.

De nieuwe Beursbox Nieuwsbrief

Als je iets verandert en je krijgt er weinig reactie op, dan is dat een goed teken denk ik.

De Beursbox nieuwsbrief is de laatste weken flink veranderd en op de week na waarin ik even werkte met een tijdelijke versie, is het aantal reacties op de definitieve nieuwe versie op één hand te tellen.

Ik neem daarom aan dat het nieuwe concept bevalt.

Deze nieuwsbrief is beter op de smartphone te lezen, is uiteindelijk voor mij nu ook makkelijker te maken (met wel even een flinke gewenningsperiode) en de verzending en ontvangst zelf is professioneler geregeld dan voorheen.

Ik heb helaas wel zo'n 1.000 lezers verloren omdat ik de lijst kleiner moet maken. Ik moest, om duizenden euro's te kunnen besparen, besluiten om de 1000 mensen die de nieuwsbrief in de eerste week niet gelezen hadden er uit te gooien. Beetje zuur voor wie die week even op vakantie was, maar ik kan echt fors bezuinigen door ook alleen te sturen naar mensen die de nieuwsbrief lezen. Ik betaal op basis van het aantal abonnees en de stappen in kosten zijn enorm. Als ik dus naar een volgende stap over ga, dan wil ik wel zeker weten dat het is met abonnees die ook echt lezen.

De beste 8 Nasdaq aandelen

Beleg iedere maand in de beste 8 Nasdaq aandelen. Momentum beleggen is extreem winstgevend.

Ik heb er zelf ook een account!


Mogelijk gemaakt door:
GetResponse