AEX: 900,32 Dow Jones: 41.606 Dollar: 1,112 Goud: 2,566.24 Bitcoin: 54.280

Drie aandelen met fabelachtig koerspotentieel (Jack Hoogland)

Een uniek uraniumaandeel dat we als súperveelbelovend kunnen bestempelen.

Van een bedrijf dat is opgericht om de sinds eind jaren ’80 gedecimeerde Amerikaanse productie van uranium weer nieuw leven in te blazen.

De kundige, zéér ervaren directie van dit bedrijf wordt hierin ondersteund door bekende, kapitaalkrachtige investeerders die enorm potentieel zien.

Het soort investeerders dat wij zelfs blind zouden durven volgen.

Heeft vijf zéér veelbelovende uraniumprojecten in drie Amerikaanse staten, waar in de jaren ’50 tot ’80 al uranium werd geproduceerd.

Alleen op basis van de nu nog piepkleine uraniumreserve van bijna 19 miljoen pond, is dit bedrijf al 900% meer waard de de huidige beurswaarde.

Daarbovenop is het bedrijf druk bezig met twee exploratieprogramma’s waardoor het de komende tijd véél meer uranium gaat ontdekken.

En gaat het de komende jaren ook nog eens profiteren van een fors stijgende uraniumprijs.

Aandeel heeft oneindig hoog koerspotentieel!

Daarnaast ontdekten we een belachelijk goedkoop aandeel van een wel héél bijzondere...

Fysiek Goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder.

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Korting code "Beursbox"!

Marktbeeld 18 sept 2024

  • Wat is wat mij betreft de belangrijkste verandering die het kabinet wil doorvoeren... Ik denk de BTW verhoging. Veel van wat je wijzer kan maken zal de BTW hoger op worden. Dat is, wat mij betreft, veelzeggend over dit kabinet.

  • Dat de subsidie op de elektrische auto gaat verdwijnen, daar kan ik me wel in vinden.

  • Vastgoedbeleggers gaan een lagere overdrachtsbelasting betalen. Het is nu 10,4% en wordt 8%. Nog altijd een forse aanslag voor wie in vastgoed wil beleggen.

  • De handel tussen het VK en de EU is geheel volgens verwachting fors afgenomen na de Brexit. Tussen 2021 en 2023 na m de export vanuit het VK met maar liefst 27% af. Ze importeerden 32% minder. Vooral kleine Britse producenten hebben de export naar de EU opgegeven. Het is ze te veel rompslomp gaan geven.

  • Tupperware dreigt failliet te gaan. Er zijn te veel goedkope alternatieven beschikbaar gekomen en hun product is zo goed, dat men niet snel hoeft te vervangen. Tupperware is al een flink aantal jaren niet meer in Nederland actief.

  • Boeing heeft bezuinigingen aangekondigd nu het personeel al enkele dagen staakt. Ze nemen nu even geen nieuw personeel aan en investeringen worden nu even stopgezet. Werknemers kunnen nu ook niet meer op kosten van de baas reizen. Door een enorme reeks aan ongelukken met toestellen zit het bedrijf al in de problemen en de staking maakt de zaak alleen maar erger.

  • Vandaag zal de FED bekend maken of er een renteverlaging komt. Ik denk zelf van niet. De pers is van mening dat er ten minste een 0,25% renteverlaging komt.

  • De rechter heeft bevolen dat een vroege investeerder in Trump Media door het bedrijf benadeelt is en daarom recht op een pak aandelen heeft. Het gaat om bijna 8,2 miljoen aandelen. Overigens zitten we vlak voor het moment dat de insiders vrij zijn hun aandelen te verkopen. Zo kan Trump fors cashen, maar... dan zal hij de aandelen wel te koop moeten aanbieden en dat kan de koers fors doen dalen.

Uitnodiging (NEO Finance)

Kom je als accounthouder van NEO Finance naar de NEO Finance Investors' Community Meeting op 28 september in Utrecht? Er wachten speciale gasten en cadeaus!


We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een exclusief evenement in Utrecht op 28 september! NEO Finance B.V. organiseert een Nederlandse community meeting, en het is de perfecte gelegenheid om in contact te komen met gelijkgestemden en waardevolle inzichten te krijgen in de wereld van beleggen.


En natuurlijk cadeaus voor elke aanwezige! Tijdens de meeting ontvang je een VIP-ticket voor BeleggersFair 2024, een van de grootste investeerdersevents in Nederland. Het is een fantastische kans om nieuwe ideeën en strategieën te ontdekken uit masterclasses onder leiding van experts, met nog meer verrassingen die op je wachten!

Groot geld wisselen

Moet je met enige regelmaat bedragen van meer dan 100.000 euro wisselen voor een andere valuta, dan is het verstandig naar de kosten te kijken. Mail (in het Engels) naar Andrew.comyn@monexeurope.com om meer te weten te komen

Technische Analyse cursus

Mijn collega Peter Meijburg maakte een video cursus waarin hij alles wat je er over moet weten uiteenzet!

80 jaar geleden

Gisteren was het precies 80 jaar geleden dat hier een kilometer verderop onder meer de 101e parachutisten divisie neerstreek. Twee van hun leden kregen postuum de hoogste militaire eer (Medal of honor) en sneuvelden hier in Best. We hebben er herdenkingsmonumenten gezet.

Het was een landing in het kader van Market Garden. Het buitengebied waar ik woon werd die dag al bevrijdt. De rest van het dorp moest tot eind oktober wachten tot eindelijk de Duitsers definitief verdreven waren. Het front liep al die tijd dwars door het dorp. In mijn tuin vond ik een aantal jaren geleden nog een kogel in het deel van de tuin dat ik tot dan toe onaangeroerd had gelaten.

Het is vandaag 80 jaar geleden dat Eindhoven een fors bombardement van de Duitsers te verwerken kreeg.

Dit geeft te denken...

In het zuiden van Beiroet zijn de piepers van medici, maar vooral ook van Hezbollah strijders ontploft...

Piepers, gebruiken ze die nog? Dat is toch iets uit de nineties?

Ja, die zijn daar nog in gebruik om in contact met elkaar te blijven.

Nu wil het feit dat gisteren de piepers letterlijk massaal ontploft zijn.

Iedereen die deze bij zich had is door de ontploffing gewond geraakt. Er zijn tientallen doden en duizenden gewonden.

Waarom geeft dat te denken...

Nu, zou zoiets ook mogelijk zijn met smartphones?

Kan je de batterij via Internet zo manipuleren dat deze bij smartphones ook op afstand tot ontploffing gebracht kan worden?

Het is nu slechts mijn fantasie, maar in hoeverre hebben geheime diensten al niet voorbereidingen getroffen om ooit zoiets voor elkaar te krijgen? Net zoals ze ook in staat zullen zijn om de computer in auto's over te nemen...

Ik denk dat dat laatste ook al echt gebeurd is en ook al vrij lang geleden.

Kan je je daar écht tegen beschermen als overheden en geheime dienst miljarden investeren in het creëren van de mogelijkheid?

De beste 8 Nasdaq aandelen

Beleg iedere maand in de beste 8 Nasdaq aandelen. Momentum beleggen is extreem winstgevend.

Ik heb er zelf ook een account!


Mogelijk gemaakt door:
GetResponse