Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 6 januari 2020
 
 

AEX: 611,06  Dow Jones: 28.488  EURUSD: 1,116

Bitcoin: 6.739  Goud: 1,573.97

 
 
 
 

Laat uw spaargeld meer rente opleveren

Uw spaargeld kan een stukje van uw inkomen genereren.

Kijk hier voor een fantastische manier om uw geld voor u te laten werken. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement)

Ga naar de site
 

Laatste week: Handelen in crypto futures

Crypto Futures rapport
Risico: volledig verlies
Kans: inleg maal honderd. Iets voor u misschien?
Lees dan ons Crypto Futures Rapport…

Ik wil meer weten
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/01 7:00

  • De goudprijs is in euro's gemeten op een all time high gekomen! Goldman Sachs is van mening dat goud een betere hedge tegen de onrust is dan olie. Ook toptrader Apabhai van CitiGroup is die mening toegedaan. De koers van palladium is tot een all time high gestegen.
  • Iran heeft aangegeven zich nu echt uit het atoomakkoord te trekken. Het land voelt zich niet meer gebonden aan het verdrag. Binnen een jaar zou Iran een kernwapen kunnen bezitten.
  • Bij analisten is Ayden het favoriete aandeel voor 2020. Wegblijven moet je volgens de analisten vooral uit Randstad.
  • Amazon overweegt in Duitsland echte winkels te gaan openen. Blijkbaar zien ze dat de behoudende Duitse markt nog wel in winkels blijft geloven.
  • Tesla leverde meer auto's af dan verwacht. Het aandeel sloot vrijdag nog weer bijna 3% hoger en staat nu op $443 per aandeel. Wie had dat op 1 november 2018 en vervolgens 1 mei 2019 kunnen denken. In die periode halveerde de koers tot $180 per aandeel.
  • Wells Fargo waarschuwt voor een beursdaling van meer dan 10%. Dat zou volgens de analisten van die bank de komende maanden wel eens kunnen gebeuren.
  • Zoals u weet, koop ik huizen in Detroit. Ik betaal inclusief renovatie zo'n 50.000 dollar per woning. Dat is de gemiddelde prijs in de binnenstad van die stad. In Nashville kost de gemiddelde woning 280.000 dollar. In Los Angeles is dat 713.617 dollar maar San Francisco spant de kroon met een prijs van 1.373.630 per woning. Een woning huren kost daar in San Francisco gemiddeld 4.495 dollar per maand.
 
 

Derde Irak oorlog (Tom Lassing)

06/01 7:18

De liquidatie van een Iraanse generaal en een Iraakse militieleider en hun gevolg is naar mijn idee een enorme blunder. Een verlies weggekaapt voor de muil van de overwinning. De VS stond namelijk op winnen. Het beleg van de ambassade in Bagdad was zonder vervelende persmomenten afgelopen. Dat beleg was niet leuk voor de VS, maar het was geen halszaak. De VS liet zien dat ze dat goed kon beheersen en konden oplossen zonder dodelijke slachtoffers.
Toen kwam de aanval.
Nu is niet alleen Iran, maar ook Irak tegen de aanwezigeid van de Amerikanen in Irak. Van een bevrijdingsmacht zijn ze nu ineens bezettingsmacht geworden en in feite is de derde Irak oorlog nu door Trump begonnen.

Lees verder
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden!

Klik hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Alleen als de prijs hoog genoeg is! (Jack Hoogland)

06/01 7:56

Vorige week vertelde ik u over het fantastische goudaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten. Een bedrijf dat in één klein gebied bijna 40 miljoen ounces aan goud heeft ontdekt. En dat kan zelfs verdubbelen door toekomstige ontdekkingen!

De grootste aandeelhouder én drijvende kracht achter dit bedrijf is één van 's werelds meest legendarische goud/zilver-investeerders. Het unieke aan deze man is dat hij geen zin heeft om nu al een goudmijn te gaan bouwen. Want goud produceren en het verkopen aan de nu geldende (veel te lage) goudprijs vindt hij een zéér slecht idee.

Zie hieronder een citaat uit een recent interview. Je moet je goud pas verkopen als de goudprijs écht hoog is. “That's how you make money”.

Hij heeft dus pas zin om goud te gaan produceren (en verkopen) als de goudprijs ver boven $1900 noteert. Want dat is hoe je écht groot geld verdient.

Samengevat hebben we hier

de potentieel grootste goudmijn ter wereld
wiens productiekosten de helft lager gaan zijn dan gemiddeld
waardoor je het allermeest profiteert van de fors stijgende goudprijs
én
die pas goud gaat produceren als de goudprijs écht hoog is.

Hier is maar één conclusie mogelijk. Dit is een absolute knaller! Koerspotentieel? Véél hoger dan 1000 procent.

Bestel snel het nieuwe “Super Rendement Rapport”!
 
 
 

Dayttrading praktijk (Tom Lassing)

06/01 8:21

Ik heb Aloys Mattijssen laatst gevraagd me eens aan te geven hoe zijn daytrading dag er uit ziet.
Zijn antwoord zal u mogelijk verbazen.
Het is namelijk vaak geen day trading, het is vaak ochtend trading.
Hij blijkt namelijk vaak hooguit twee uur per dag er mee bezig te zijn. De buit is dan binnen, of hij laat de boel de boel omdat er die dag toch weinig mogelijk is.
Zelden is hij langer dan twee uur per dag als daytrader actief.
Het beeld dus van een aan het scherm gekluisterde belegger die helemaal op scherp staat om de kans maar niet te missen klopt niet.
Het is daarom misschien wel eens te overwegen om aanstaande vrijdagmiddag naar Best te komen. Aloys laat dan in de praktijk zien hoe dat systeem van hem precies werkt.
Dit kan wel eens een complete verandering voor u als belegger gaan betekenen!
Dit kan namelijk iedere belegger.
Wie wil nu niet een inkomen genereren met twee uurtjes werken...

Kijk hier verder
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Hoge rente mogelijk (Tom Lassing)

06/01 8:41

Afgelopen vrijdag was het volle bak in mijn kantoor in Best. Mark Leenards van Neo Finance kwam een presentatie over het P2P systeem geven.
Er blijken nu zo'n 360 personen in Nederland en België op het systeem actief te zijn, waaronder 90 via Beursbox.
Dat moet echt anders, want het is zo'n mooi systeem dat ik graag zie dat straks als er 800 personen vanuit Nederland en België actief zijn, de helft dat via Beursbox is gaan doen.
Ik ben er razend enthousiast over en raad u met klem aan hier naar te kijken.
U kan zelf het gewenste risico en potentiële rendement bepalen. Het is mogelijk enkele procenten rente halen, waarbij u het risico volledig met een verzekering afdekt!
Het punt waar de meeste mensen tegen aan hikken is dat ze de opzet nog niet kennen.
Wat de boer niet kent, dat vreet hij niet.
Dat was misschien vroeger zo, maar ik mag toch hopen dat u als lezer van Beursbox toch echt heel open staat voor mooie nieuwe kansen.
Het is al mogelijk om mee te doen met een bedrag van 50 euro! Dan krijgt u er nog eens 20 euro bonus bij als u aangeeft via Beursbox te zijn gekomen! Een te verstrekken lening kunt u al financieren met 10 euro, dus u kan 7 leningen helpen financieren!
Op 5 februari komt Mark het weer in best uitleggen.
De zaal was afgelopen vrijdag helemaal vol, dus reserveer op tijd.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU in de voorverkoop en ontvang 20 december als eerste het boek op de mat. Tijdelijk het e-book, het audioboek en de online training GRATIS. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV