Beursbox
 
 
vrijdag, 22 november 2019
 
 

AEX: 589,85 - Dow Jones: 27.772 - EURUSD: 1,106

Bitcoin: 6.773 - Goud: 1,467.89

 
 
 
 

Sparen voor de (klein)kinderen

Open een account bij Neo Finance en ga met het geld van de kinderen leningen verstrekken. Je kan na aanmelding het proces van de leningverstrekking volledig automatiseren. Dat is echt reuze eenvoudig.

 
  Meer info  
 
 

Geen mening over de richting van de beurs?

Dat hoeft ook niet. Met een eenvoudig te leren, zeer lucratieve optiestrategie kunt u profiteren van elke beursbeweging. Peter Meijburg legt u vrijdag 13 december haarfijn uit hoe deze strategie werkt.

 
  Lees hier meer  
 
 
 
 

Deze week is alles veranderd (Jack Hoogland)

22/11 7:00

Afgelopen maandag vertelde ik u al over het misplaatste optimisme van beleggers over het een naderend handelsakkoord tussen China en de VS. Beleggers waren ten eerste veel te optimistisch over het sluiten van zo'n akkoord en overschatten ten tweede de impact van een eventueel deelakkoordje op de economie.  

Deze week is alles veranderd. Want de kans op zo'n handelsakkoord is héél veel kleiner geworden. De Amerikaanse senaat heeft eergisteren unaniem een wet aangenomen, waarin de VS China veroordeelt voor het schenden van mensenrechten in Hong Kong. 

De krantenkop hieronder laat zien dat Trump de wet zal tekenen, en dat China daar boos over is. Want door deze wet is de kans groot dat Hong Kong haar speciale status in de VS verliest, wat zeer nadelige economische gevolgen heeft voor China. 

Sinds eergisteren kunnen we niet langer alleen van een handelsoorlog spreken. Het is nu méér dan een handelsoorlog. Dit gaat richting koude oorlog.  

Het wordt nu voor iedereen duidelijk dat het optimisme over een naderend handelsakkoord misplaatst was. Waardoor de focus weer kan worden verlegd naar hoe de economie er daadwerkelijk voor staat. En dat is niet fraai. Zie onderstaande tweet

De Amerikaanse economie gaat vrijwel gegarandeerd richting recessie. Op de tweet hieronder zien we dat insiders de boodschap hebben begrepen.  

 
  Klik hier om verder te lezen  
 
 
 
 

Spreiding is belangrijk (Tom Lassing)

22/11 7:20

Als u al uw beleggingen op de beurs heeft, dan is het argument te maken dat de spreiding extreem beperkt is. De beurs zelf kent namelijk algemene periodes van optimisme, gevolgd door periodes van pessimisme. Uw posities varen mee op die brede golven.
Er is dus iets voor te zeggen om heel bewust ook los van de beurs posities in te nemen.
Posities die niet afhankelijk zijn van het algemene beurssentiment.
Crowdfunding is daar een mogelijkheid in.
Als je dat dan ook nog eens combineert met een economie die volkomen los staat van de economie van het land waarin je woont, dan heb je de spreiding wel heel degelijk doorgevoerd.
Dat is mede een reden waarom ik zo enthousiast ben over Neo Finance. Die verstrekken via hun platform leningen aan particulieren in Litouwen.
Ze bieden ons de mogelijkheid het geld voor die leningen aan te leveren.
In Litouwen bestaan totaal andere rentes dan bij ons. De mensen daar zijn gewend aan credit card lening rentes.
Iets anders was er tot vier jaar geleden niet.
Neo Finance is vier jaar geleden in die markt gestapt en heeft besloten nét iets goedkoper dan de credit card maatschappijen te zijn.
Ze zijn daarmee in de markt een interessante partij geworden. Voor ons als West Europese financiers een prachtige manier om een mooi rendement te maken.
Kijkt u hier naar hoe u uw rekening snel en simpel kan openen.
U kan hier rechtstreeks inschrijven en beginnen met profiteren.

26 november is er om 20:15 uur een webinar. U kan daar hier gratis voor inschrijven!


 
  Gratis webinar!  
 
 
 
 

Optiestrategieën geven u alle mogelijkheden

Op de laatste Dag van de Optiebelegger is duidelijk geworden dat het beheersen van enkele optiestrategieën u als belegger de macht over uw belegde vermogen terug geeft. Het is dan wel belangrijk dat u de strategieën kent.

 
  Vraag hier aan  
 
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

 
  Lees meer  
 
 
 
 

Het scenario van een neergaande economie (Tom Lassing)

22/11 7:45

Goede voorbereiding is het halve werk. Stel even dat het economisch nu inderdaad even tegen gaat zitten, wat kunt u dan het beste ter bescherming van uw vermogen doen?
Ik ga hier geen nieuwe dingen roepen, dus als u de hieronder benoemde stappen herkent, dan is het omdat ik consequent ben.
De eerste stap is uit de euro gaan. Zorg dat u uw schulden in euro's heeft, maar uw bezittingen in andere vormen dan de euro. Cash in de vorm van fysiek goud en zilver. Het meest praktisch is de goudrekening.
Ik heb mijn spaargeld volledig in de vorm van goud en zilver gebracht en heb op een absoluut minimum na geen spaargeld meer in de vorm van euro's op de spaarrekening.
Ik heb daarbij aandelen van goud en zilvermijnen alsmede winstgevende degelijke ondernemingen. Mijn gokjes in andere posities ben ik aan het afbouwen. Het is zaak om degelijkheid te zoeken.
Ik heb onroerend goed gekocht en investeer daar mijn geld fors in. Dat onroerend goed is vervolgens voor de verhuur.
Ik ben recent kleinschalig ook in crowdfunding gegaan. Ik heb bezittingen in windmolens, een investering in een kachel ontwikkelaar en sinds een vijf weken een investering in een platform waar particulieren geld uitlenen aan andere particulieren.
De vraag is uiteraard hoe goed die particulieren hun lening kunnen aflossen in een crisis, maar het betreft leningen in Litouwen. Die economie staat volkomen los van de Nederlandse of Belgische economie.
Voor de spreiding dus een goed zaak en vooralsnog levert het allemaal een prachtig rendement op. Ik heb geen reden aan te nemen dat dit snel gaat veranderen.
Verder heb ik privé flink geïnvesteerd in duurzaamheid. Ik heb 43 zonnepanelen op het dak liggen. Ook heb ik de nodige isolatie maatregelen genomen. Binnenkort worden ook enkele kozijnen heel bewust vervangen. Die kozijnen zijn nu een koudebron en dat gaat dus veranderen.

 
 

Waar is Ghislaine Maxwell gebleven? (Tom Lassing)

22/11 8:07

Ze is de dochter van de in 1991 overleden (vermoorde?) mediamagnaat Robert Maxwell en was de vriendin en souteneur voor Jeffrey Epstein.
Tot het moment dat Epstein opnieuw gearresteerd werd, was ze op alle feestjes van de jetset te vinden. Na zijn arrestatie verdween ze uit het zicht en naar het zich laat aanzien van de aardbodem.
Op welke geheime locatie weet ze zich tegenwoordig in veel luxe te vermaken? Of is ze, net als Epstein al via 'zelfmoord' omgekomen.

 
  Lees verder  
 
 
 
 

Beleg in royalty aandelen

Deze aandelen zijn in die zin speciaal, dat ze een superieur rendement leveren, tegenover een lager risicoprofiel. Ideaal voor de buy and hold belegger.

 
  Kijk hier  
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

 
  Kijk hier  
 
 
 
 

De extreemste vorm van beleggen (Tom Lassing)

22/11 8:20

A: U legt 300 euro in en de kans op 100% verlies is 70%.
De kans op een opbrengst van hooguit uw inleg is 2%.
De kans op winst op uw ingelegde 300 euro is 0,5%
De kans op echt een extreme winst van letterlijk tienduizenden procenten is een fractie van een procent. Die kans is in feite procentueel vrijwel verwaarloosbaar.
Zou u een dergelijke belegging oppakken?
Zou u daar 300 euro op durven inzetten?
Zou dat een wijze belegging zijn?

Nu vraag ik u hetzelfde, maar anders.
B: Ik vraag u dezelfde investering van 300 euro. Ik garandeer u dat u 3% rendement kunt maken. U kan dus geen verlies maken! Of.. u kiest voor een iets andere vorm zonder de opbrengstgarantie, maar dan kunt u reëel gezien 10% per jaar aan rendement maken. Ik denk dat het meer kan worden, maar we houden het op 10%. Ik kan echter geen garantie geven. De kans op een total loss is vrijwel uit te sluiten.
Welke belegging zou uw voorkeur hebben?

A
B






Created with QuizMaker
 
  Stem online  
 
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

 
  Meer info  
 
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2019 Pro Gain BV