Beursbox
 
 
donderdag, 5 december 2019
 
 

AEX: 590,98  Dow Jones: 27.667  EURUSD: 1,108

Bitcoin: 6.581  Goud: 1,476.78

 
 
 
 

4,8% rente op uw spaargeld

Steun een snelgroeiende onderneming in de duurzame energie sector voor 30 maanden en u krijgt als dank 4,8% rente per jaar op de door hen uitgegeven obligatielening.

 
  Klik hier voor meer informatie  
 
 

Tijd voor zonnepanelen!

Dit is de beste tijd om zonnepanelen te kopen. De installateurs hebben weinig te doen en u krijgt in deze zwakke periode de beste prijzen. U krijgt daarbij 50 euro extra korting als u aangeeft via Beursbox te zijn gekomen! Toch mooi meegenomen!

 
  Klik hier voor meer info  
 
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/12 7:00

  • De NAVO top zou door Trump afgesloten worden met een persmoment, maar Trump was boos en had er geen zin meer in. Wederom is het voor Trump duidelijk at zijn vriendjes de dictators zijn en niet de gekozen westerse leiders. Die lachen alleen maar om hem. als een geplaagd kind is Trump vertrokken.
  • Bloomberg New Energy Finance (BNEF) heeft berekend dat de prijs voor accu capaciteit sinds 2010 met 87% omlaag gegaan is. Weliswaar betalen we misschien net zo veel, maar de capaciteit van de batterijen is veel groter geworden. Per kWu is de prijs nu ongeveer 141 euro. Ze verwachten dat die prijs in 2023 rond de 90 euro zal liggen.
  • In India is de rente gelijk gehouden maar zijn de economische verwachting fors omlaag bijgesteld. In India is de repo rente nu 5,15%.
  • Huawei gaat in de VS in bereop tegen de nieuwe regels van de FCC.
  • Hoeveel mag de Wereldbank nog aan China uitlenen, nu de financiële situatie van dit land enorm risicovol is geworden? Een grote hedge fund beheerder steunt een voorstel om de exposure van de Wereldbank richting China te beperken. Ik heb recent al eens geschreven over die Chinese leningen.
  • Er is een negatief rapport uitgekomen over de Amerikaanse huizenmarkt. Volgens de analisten gaan de prijzen nog slechts 0,8% stijgen. Ze verwachten dat na de lente hausse de markt gaat opdrogen. Ze verwachten dan ook de laagste huizenomzet in jaren.
    Wat ik niet begrijp is dat ze het hebben over een woningschaarste in de VS, maar daarom een daling van de prijzen. Zo werkt de economie echter niet. Volgens de analisten van Raymond James Housing is er nu een unieke situatie ontstaan. This time is different... Punt is, dat dit dus vaak helemaal zo niet is. Schaarste leidt tot prijsstijgingen, niet tot prijsdalingen.
  • De Duitse industrie is nog altijd in recessie. De deelindex voor de industrie daalde met 2,1 punten negatief. De Chemie sector daalde van 7,3 positief naar maar liefst 19,7 negatief. Het was echter de staalsector die de hardste daling laat zien: van 13,6 negatief naar 28 negatief.
 
 

Is beleggen in futures ingewikkeld (Tom Lassing)

05/12 7:23

Neen, helemaal niet. Je kunt dit zo moeilijk en zo makkelijk maken als je maar wilt. Wij houden van eenvoud en doorzichtigheid. Zonder simplistisch te worden. In een paar zinnen en met een paar voorbeelden bent u zo méé. Er is meer te vertellen wat u nog moet weten om dit kopen en verkopen van futures goed te begrijpen. Dat doen we dan ook in eenvoudige woorden en met praktische voorbeelden in ons Rapport. Iedereen kan het begrijpen, iedereen kan dit.

 
  Lees verder  
 
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Het gratis rapport zal u dure fouten schelen!

 
  Vraag het hier aan  
 
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

 
  Meer informatie  
 
 
 
 

Wat doe ik in Detroit? (Tom Lassing)

05/12 7:52

Waarom heb ik als vastgoedbelegger eigenlijk gekozen voor Detroit? Het is nogal ongebruikelijk en wat zie ik in die stad wat anderen dan blijkbaar niet zien?
Nadat ik zondag een presentatie erover had gegeven en maandag een presentatie volgde over hoe je je boodschap helder kan communiceren, ging bij mij het licht aan.
In al die tijd had ik nog altijd geen website opgezet over mijn onroerend goed avontuur in Detroit. Sterker nog, ik leek het wel bijna te verbergen.
Schaamde ik me er dan voor?
Het antwoord is neen!
Ik ben er zelfs trots op dat ik daar actief ben, want dankzij mijn inspanningen is de werkgelegenheid in Detroit toegenomen en zijn er ondertussen al 22 woningen van de verpaupering en sloop gered.
Ook heb ik al tienduizenden dollars aan lokale belastingen mogen betalen, waarmee het stadsbestuur goede dingen kan doen.
Ik ben Sinterklaas echter niet. Ik doe al dat mooie werk om er geld mee te verdienen. Echter weet ik dat mijn investeringen en inspanningen 'goed' doen. Ze dragen bij aan de leefbaarheid en de herontwikkeling van Detroit. Daar krijg ik geen medaille voor en dat hoeft ook niet, maar het voelt gewoon goed.
Is dat alleen al niet fantastisch?
Je doet investeringen en niet alleen verdien je daar geld mee, maar het voelt ook nog eens fantastisch. Daar ga ik dus voor!
Ik heb een nieuwe website opgezet.

 
  Kijk hier  
 
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

05/12 8:15

AEX Een mooi herstel voor de AEX gisteren, maar we zijn daarmee nog niet boven de nu dalende MA20 lijn gekomen. Dit is een belangrijk negatief signaal voor mij.

DAX De DAX herstelde gisteren maar de index wist in de grafiek niet boven de nu dalende MA20 lijn te komen. Dit is een belangrijk negatief signaal.

Randstad heeft de opgaande lijn weten vast te houden met gisteren een heel mooie positieve beursdag. Stop loss/ Take profit op de opgaande MA20 lijn leggen.

Unilever Voor aandelenbeleggers is dit aandeel niet interessant. Voor optie beleggers kan dat anders liggen, maar dan moet je wel met volume kunnen werken. Dat zal de meeste particulieren niet gegeven zijn.

RDS  De korte termijn trend is negatief. Wel is de koers nu in de grafiek dicht bij de lijn gekomen die over de bodems getrokken kan worden. Die lijn zou enige steun moeten geven.

Bestel hier een fantastische Technische Analyse cursus

 
  Naar de analyses  
 
 
 
 

Mooie Beursdag

De tipservice geeft u drie tips per maand. We gaan voor posities die tussen de 15 en 35% stijgen en dat moeten ze binnen zes maanden kunnen doen. We hanteren ook strikte stop losses en take profits.

 
  Meer informatie  
 
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende persoon aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een aparte website voor opgezet.

 
  Naar de website  
 
 
 
 

Snel geld (Tom Lassing)

05/12 8:34

De meeste mensen zeggen rijk te willen worden, maar doen dan vervolgens daarvoor de verkeerde dingen. Ze torpederen zelf hun kansen om daadwerkelijk rijk te worden.
Ik schreef gisteren al over het meedoen aan de loterij. Dat is in mijn ogen zooo fout!
Dat is rijk willen worden zonder er ook maar enige inspanning voor te willen doen. In mijn ogen zou je je daarvoor moeten schamen. Op die manier is er toch geen enkele voldoening mogelijk?
Je bent, als je al het enorme geluk hebt om de hoofdprijs te winnen, in feite 100% mazzelaar geweest. Niemand die je zal zien als een degelijke persoon. Jij hebt je geld toch alleen maar gewonnen. Respect hebben ze dan niet voor je.
Veel meer respect is er voor mensen die de juiste dingen gedaan hebben om rijk te worden. Nu is dat respect een bijzaak, maar het maakt je leven wel makkelijker. Als niemand respect voor je heeft, dan zullen je vriendschappen dezelfde oppervlakkigheid hebben. Je kan dan niemand vertrouwen.
Hebben ze wel respect voor je, dan zal je zien dat je ook echte vrienden hebt. Vrienden en vriendschappen waarop je kan bouwen en die uitgaan van een gelijkwaardigheid in de relatie.
Terug naar snel geld... De meeste beursbeleggers zeggen dat ze gaan voor degelijke rendementen, maar uiteindelijk willen ze de klapper maar wat graag maken. Die jacht op de klapper gaat vergezeld van het feit dat de gokjes ook vaak verkeerd aflopen. Dat is voor het rendement funest. Als een aandeel 50% daalt, dan moet het 100% stijgen om weer terug op eigen geld te komen.
Als slimme belegger moet je dus proberen zo min mogelijk verliessituaties te verkrijgen.
Liever iedere keer 10% winst dan met 50% op en neer te gaan.
Criminelen gaan ook altijd voor snel geld. Ze kunnen enorm creatief zijn, maar ze schaken in feite met één zet vooruit. Een degelijke belegger die serieus wil werken aan het opbouwen van vermogen, die schaakt met enkele zetten vooruit in gedachten te hebben.
Dát is het verschil tussen arm denken en rijk denken!
Uiteindelijk wint alleen degene die rijk denkt, want snel gewonnen, snel geronnen is het feit bij de gokkers.
In die hoek wilt u uiteindelijk niet zitten.

 
  Lees hier een eerder artikel  
 
 
 
 

Daytrading voor particulieren

Daytrading was ooit het domein voor de snelle jongens dicht bij het beursvuur. Nu hoeft dat niet meer. Goede software maakt daytrading toegankelijk voor 'gewone' beleggers. Aloys Mattijssen ontwikkelde een heel interessant eigen daytradingpakket.

 
  Naar de website  
 
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2019 Pro Gain BV