AEX: 926,64 Dow Jones: 39.112 Dollar: 1,07 Goud: 2,310.84 Bitcoin: 57.546

Met dit nieuwe rapport profiteer je extra hard van... (Jack Hoogland)

Hoewel ze dit jaar al een mooie koersstijging achter de rug hebben, is de komende serie renteverlagingen ook superpositief voor koperaandelen.

Kijk je naar de grafiek in onderstaande tweet, dan zie je dat vanaf dit jaar een tekort aan koper ontstaat.

De komende 25 jaar zal dit uitgroeien tot een tekort van hallucinante omvang.

De vraag naar koper is mede door de energietransitie én de opkomst van A.I. fors aan het stijgen.


Maar het aanbod (zwarte lijn) blijft om de in bovenstaande tweet aangegeven redenen hopeloos achter.

Daardoor zal koper de komende jaren onvoorstelbaar hard in prijs stijgen.

Voor ons splinternieuwe ‘TopAandelen Koperrapport’ selecteerden we drie spotgoedkope koperaandelen…

…van financieel ijzersterke, superwinstgevende koperproducenten die de komende jaren hun koperproductie fors zullen uitbreiden.

Met deze drie aandelen profiteer je extra hard van de nog maar net begonnen mega bull markt in koper.

Profiteer minstens tien jaar lang van mega koersstijgingen!

Fysiek Goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder.

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Korting code "Beursbox"!

Marktbeeld 26 juni 2024

  • - Vandaag om 12:30 uur een live lunchwebinar. Dit keer over een Amerikaans bedrijf met een PEG ratio van slechts 0,14. Dat is opmerkelijk goedkoop. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

  • De eerste Kamer is er mee akkoord gegaan, de Wet betaalbare huur is vanaf 1 juli 2024 van kracht. Met deze wet worden huurders beschermd tegen forse huurstijgingen. Het geldt tot woningen met maximaal 186 punten. Dit geldt OOK voor woningen of woonruimte verhuurd door particulieren. Vraag je een te hoge huur, dan kan je tegen een boete van de gemeente aanlopen. Overigens is de verwachting dat huren wel met 5% gaan stijgen. Dat is niet onredelijk, gezien de inflatie en de hogere prijzen op de woningmarkt.

  • Verschillende westerse media (81 stuks) zijn vanaf nu verboden in Rusland. Dit betreft zowel tv, radio als kranten. Dit komt als reactie op het verbieden van drie pro Russische kanalen in Europa.

  • Microsoft heeft het Office pakket en Teams samengevoegd en dat kan de onderneming een forse boete gaan opleveren. De EC vindt het machtsmisbruik.

  • De ECB heeft laten weten dat een eventuele elektronische euro dezelfde privacy moet bieden als een contante betaling. Dat lijkt me een flinke opgave, want iedere transactie geeft hoe dan ook een elektronisch spoor en vooral handhaving en belasting willen graag alles weten van wat we doen. Immers, we zijn criminelen tot het tegendeel bewezen is.

  • Volgens onderzoekers van ABNAMRO moeten werkgevers meer kijken naar het welzijn van hun medewerkers om te voorkomen dat ze gaan lopen. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt is die extra investering in het welzijn van je mensen een goede zaak om ze te houden. De vergrijzing zorgt er voor dat de krapte alleen maar gaat toenemen.

  • Is Europa te voorzichtig met AI en loopt het daarom een onoverbrugbare achterstand op de VS en China op? Die angst heerst een beetje nu Europa erg veel restricties oplegt. De restricties in Europa houden elders de ontwikkeling niet tegen. Het is nota bene prins Constantijn die deze waarschuwing aan Europa geeft.

Ronald de Zoete over energie aandelen

Afgelopen maandag was één van de andere sprekers in Maastricht mijn collega Ronald de Zoete.

Hij heeft zich gespecialiseerd op het energie gebied en kan goed aantonen dat olie en gas voorlopig zeker heel belangrijk gaan blijven en dat de vraag er naar tot 2030 gaat TOENEMEN!

Dat terwijl we er hier in Europa alles aan doen om de vraag te verminderen. Dat gaat echter wereldwijd niet gebeuren en hij heeft er steekhoudende argumenten voor.

Ondertussen mogen westerse pensioenfondsen niet meer in die bedrijven investeren. Dat is geen slimme zet, want door de aanhoudende vraag en de leeglopende bestaande velden is het investeren in nieuwe productie velden keihard nodig.

Daarnaast moeten die bedrijven OOK investeren in groene energie.

Het zou dus beter zijn dat pensioenfondsen WEL in die sector mogen investeren.

Zou dat inzicht gaan ontstaan en veranderd het beleid, dan zal die sector een enorme revival ondergaan.

Ik ga kijken of ik Ronald binnenkort kan strikken voor een online interview, want zijn visie op de energietransitie kan wel eens voor veel mensen een eye-opener zijn.

Crowdlending rendement

Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Deze prachtige aanbieder levert mij al 13%+ per jaar op!

Technische Analyse cursus

Mijn collega Peter Meijburg maakte een video cursus waarin hij alles wat je er over moet weten uiteenzet!

Tesla cybertruck geen succes

Tesla kwam al jaren geleden met een heel gewaagde opzet. De cybertruck. Een wat vierkantige pick up truck, maar dan ook volledig elektrisch.

Je vindt hem spuuglelijk, of fantastisch.

Ik zit in het eerste kamp.

Het probleem wat er nu extra is ontstaan, is dat het gewoon geen goede auto is.

Het is min of meer broddelwerk geworden. Elon was meer bezig met andere projecten en uit het zicht van de grote baas hebben ze hoekjes afgesneden van die vierkante blokkendoos.

Ze hebben nu wederom duizenden voertuigen terug moeten roepen.

Ik ben benieuwd of dit niet een project gaat worden waar ze de stekker uit gaan trekken.

Rivian aandeel flink hoger

Gisteren is nabeurs het aandeel Rivian, een Amerikaanse EV maker, met 50% gestegen.

Waar komt dat dan ineens vandaan?

Het heeft alles te maken met een 5 miljard dollar investering die door Volkswagen gedaan zal worden en gisteren nabeurs bekend werd gemaakt. Ze hebben het feit goed geheim weten te houden.

Tivian is nog altijd geen winstgevende onderneming.

De shorters in dit aandeel zitten nu klem. Er is een shortpositie van bijna 19%. Dat is dus een extreem grote shortpositie die nu gedekt moet worden en dat kan de koers nog even omhoog jagen

De beste 8 Nasdaq aandelen

Beleg iedere maand in de beste 8 Nasdaq aandelen. Momentum beleggen is extreem winstgevend.

Ik heb er zelf ook een account!


Mogelijk gemaakt door:
GetResponse