AEX: ## Dow Jones: ## Dollar: ## Goud: ## Bitcoin: ##

Zaterdag NEO Finance bijeenkomst in Utrecht

NEO Finance organiseert voor het eerst buiten Litouwen een NEO Finance community bijeenkomst.

We zijn zo'n belangrijke markt voor het bedrijf geworden dat ze dat hier nu ook opgezet hebben. Een goede zaak waarvoor ik hard genoeg heb gewerkt.

IK zal zelf ook nog een presentatie op de bijeenkomst geven. Er is ook een lunch.

De CEO zal inbellen en deel uitmaken van een vraag en antwoord mogelijkheid.

Heb je dus vragen, dan is dat het moment om ze te stellen!

Ben je dus NEO Finance accounthouder, wacht dan niet langer en geef je op!

Dat kan je doen door in te loggen op je account en dan naar nieuws/evenementen te gaan. Je kan ook deze link gebruiken.

Er zijn niet veel stoelen meer over, dus wacht niet te lang

Fysiek Goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder.

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Korting code "Beursbox"!

Marktbeeld 24 sept 2024

  • Vorige week een video gemaakt over Intel. Gisteren werd bekend dat Apollo Global Management graag 5 miljard dollar wil investeren.

  • Op 15 november zal ik weer tijdens de Beleggersfair in Amsterdam op de stand van NEO Finance te vinden zijn. Ik geef die dag ook een masterclass samen met Mark Leenards. Kijk hier voor meer info

  • De VS gaat ook echt auto's met daar in Chinese of Russische software keihard verbieden. Dit gaat dus veel verder dan een extra importheffing. Dit is gewoon landen compleet van bepaalde sectoren uitsluiten.

  • Het gaat echt niet goed met de Chinese economie. Er komen daarom extra steunmaatregelen vanuit de Chinese centrale bank. Banken mogen voortaan met minder reserves opereren. Dat vergroot de kans op omvallende banken, maar geeft ze nu wel meer speelruimte. Verder zal de rente verlaagd worden.

  • Doom spending... een nieuwe trend bij generatie Z en millennials. Geef nu maar geld uit aan reizen en luxe zaken, in plaats van sparen, want dan heb je in ieder geval je pleziertje gehad...

  • Boeing heeft haar bod aan de stakende medewerkers aangepast maar heeft aangegeven dat het haar laatste aanpassing is. De staking is nu haar tweede week ingegaan.

  • De Duitse autotop is bij elkaar gekomen om te praten over de crisis in de Duitse autosector. Er zijn geen concrete maatregelen uit voortgekomen.


Uranium- en oliemarkt

China was in het nieuws omdat het nog zwaarder wil gaan inzetten op kernenergie en dan u ook het ontwikkelen van 4e generatie kernreactoren wil bevorderen. Partijen die deze centrales willen ontwikkelen kunnen bij de Chinese overheid lenen tegen een 2% rente.

Dit zal de vraag naar uranium op termijn doe n toenemen, maar bedenk je wel dat nu beginnen met de ontwikkeling inhoudt dat de oplevering pas over 20 jaar verwacht kan worden.

China heeft vastgelegd dat de energiesector per 2050 klimaatneutraal moet zijn.

Heel de economie moet dat in 2060 zijn.


Dan olie. Het conflict tussen Israël en Hezbollah is in alle hevigheid uitgebroken. Hezbollah is vorige week door Israël met de broek op de enkels verrast. Dit omdat Israël de communicatiemiddelen van Hezbollah onklaar wist te maken door ze te laten ontploffen. Tientallen doden en letterlijk duizenden Hezbollah strijders gewond.

Daarna heeft Israël honderden aanvallen op doelen van Hezbollah uitgevoerd.

Hezbollah heeft nog enkele tientallen raketten weten af te schieten op Israël, maar niet de duizenden die ze aangekondigd hadden.

Wat doet dit conflict met de oliemarkt?

Ronald geeft er zijn mening over.

De video is gisteren gemaakt.

Crowdlending rendement

Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Deze prachtige aanbieder levert mij al 13%+ per jaar op!

Technische Analyse cursus

Mijn collega Peter Meijburg maakte een video cursus waarin hij alles wat je er over moet weten uiteenzet!

Smartphone gestolen? Tip van een expert

Als je je smartphone gekocht hebt, dan zit daar documentatie bij. Imei nummers, s/n nummer en EID. Je vindt de nummers ook op de doos die bij je telefoon zat.

Die nummers zijn belangrijk. Als je die niet meer hebt, hier de tip om ze te vinden...

Ga naar het telefoon gedeelte en toets het volgende in: *#06#

Je krijgt dan deze nummers te zien. Neem met een andere telefoon er een foto van en print het uit als je de doos van je telefoon met daarop dezelfde nummers niet meer hebt.

Als nu je telefoon gestolen is, dan moet je deze nummers aan je provider doorgeven.

Deze kan dan een code invoeren waarmee de telefoon volledig onbruikbaar wordt. OOK nadat de dief er een nieuw sim kaartje in doet.

De telefoon doet helemaal niets meer.

Jij hebt er misschien niets meer aan, want je telefoon is weg, maar je weet dan wel zeker dat de dief er ook niets meer mee kan.

Harris gaat overtuigend winnen

Ik ben er heel zeker van.

Er zijn geen Democraten die nu voor het eerst Republikeins en voor Trump gaan stemmen omdat die kant iets biedt wat geen Republikein voor hem bood wat voor Democraten interessant is.

Maar... Er zijn heel veel Republikeinen die de leugens, de bangmakerij, en het afgeven op anderen en het constante zielig zijn meer dan zat zijn.

Je vraagt je af, wat voor mens ben je als je ondanks alles nog altijd voor de Republikeinse kandidaat wilt stemmen?

Hoe blind kan je zijn voor waar hij voor staat?

Naar mijn idee gaan er dieprode staten komen die bij de presidentsverkiezingen uiteindelijk toch voor Harris zullen gaan. Ik verwacht veel van de Amerikaanse vrouwen in die staten die niets tegen hun man zeggen, maar straks wel stiekem voor Harris gaan stemmen omdat ze de schuldig verklaarde crimineel helemaal zat zijn.

De beste 8 Nasdaq aandelen

Beleg iedere maand in de beste 8 Nasdaq aandelen. Momentum beleggen is extreem winstgevend.

Ik heb er zelf ook een account!


Mogelijk gemaakt door:
GetResponse