Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]
Hierbij de Beveiliging Nieuws nieuwsbrief van dinsdag 17 oktober 2017. Persoonlijke voorkeuren kunt u hier aanpassen. Veel leesplezier toegewenst.


24-uursbeveiliging bij omstreden kliniek

De forensisch psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn in Den Dolder heeft 24-uursbeveiliging ingesteld, nadat onlangs een vrouw door een man werd belaagd. In de kliniek was Michael P. in behandeling, die verdacht wordt van de moord ...

Lees verder

Politie behandelt half miljoen aangiftes per jaar niet

Bijna 56 procent van de aangiftes bij de politie belandt in de spreekwoordelijke prullenbak. Dit meldt De Telegraaf op basis van cijfers die LocalFocus bij de politie heeft opgevraagd. Het gaat om meer dan een ...

Lees verder

Ernstig beveiligingslek in veelgebruikte wifi-beveiliging

Belgische beveiligingsonderzoekers hebben een ernstig lek gevonden in de beveiligingsstandaard WPA2. Dit is een veel gebruikte standaard om wifi-netwerken te beveiligen. Het lek maakt het mogelijk om niet-versleuteld dataverkeer te onderscheppen.

Lees verder

Stichtingen vaker bedoeld voor financiering terreur

Volgens de Financial Intelligence Unit (FIU) Nederland worden Nederlandse, humanitaire stichtingen in toenemende mate misbruikt voor het financieren van terrorisme. De overheidsinstelling krijgt hier steeds meer meldingen van.

Lees verder

Nieuwe CCV-inspectieschema's voor brandbeveiliging

Het CCV heeft nieuwe versies gepubliceerd van de CCV-inspectieschemas Basisontwerp, Detailontwerp en Brandbeveiligingssysteem (VBB-BMI-OAI-RBI). Nieuw zijn twee extra afgeleide doelstellingen voor rookbeheersingsinstallaties.

Lees verder
Partners:


Vacatures

Meest gelezen

Beveiligingsforum.nl


Volg Beveiliging Nieuws ook via: 

Beveiliging Nieuws op LinkedIn Beveiliging Nieuws op Twitter Beveiliging Nieuws op Facebook Google+ Beveiliging Nieuws op YouTube
Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2017 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden