Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]

Amsterdam Security Expo voorheen SSA vernieuwd! (advertorial)


Kom van 31 oktober t/m 2 november naar het compleet vernieuwde evenement: Amsterdam Security Expo. Dit is uw kans om gratis naar het grootste platform in de Benelux te gaan met alles over beveiligen en (brand)veiligheid. Ontmoet meer dan 8.000 security en IT professionals en bekijk de nieuwste producten en diensten uit uw vakgebied.

Gratis naar Amsterdam Security Expo!
Hierbij de Beveiliging Nieuws nieuwsbrief van maandag 23 oktober 2017. Persoonlijke voorkeuren kunt u hier aanpassen. Veel leesplezier toegewenst.


Belgische politie mag live in OV meekijken

De Belgische wetgeving biedt de mogelijkheid voor de politie om rechtstreeks toegang te krijgen tot camerabeelden in het openbaar vervoer. Dat heeft minister Jan Jambon van Veiligheid en Binnenlandse Zaken laten weten aan de Kamer.

Lees verder

Agenda: Congres Veiligheid bij Evenementen

Op 28 november 2017 vindt het congres Veiligheid bij Evenementen plaats in de Vasim Fabriek in Nijmegen.

Lees verder
Partners:


Vacatures

Meest gelezen

Beveiligingsforum.nl


Volg Beveiliging Nieuws ook via: 

Beveiliging Nieuws op LinkedIn Beveiliging Nieuws op Twitter Beveiliging Nieuws op Facebook Google+ Beveiliging Nieuws op YouTube
Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2017 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden