Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]
Hierbij de Beveiliging Nieuws nieuwsbrief van woensdag 25 juli 2018. Persoonlijke voorkeuren kunt u hier aanpassen. Veel leesplezier toegewenst.


JHS Nederland voegt intelligentie toe aan Provision-ISR-camera's

Het door JHS Nederland vertegenwoordigde Provision-ISR biedt nu op een groot deel van zijn nieuwe cameras software voor video-analyse. Wie al een camera van Provision-ISR heeft, kan deze intelligent maken door er de nieuwste firmware ...

Lees verder

Hikvision brengt toptechnologie binnen het bereik van het MKB

Met AcuSense brengt Hikvision hoogwaardige technologie voor intelligente videobewaking binnen het bereik van het MKB. Het gaat hier om lager geprijsde varianten van systemen die oorspronkelijk voor de top van de markt werden ontwikkeld.

Lees verder

Alarm Meldnet breidt uit met ontvangers voor CSL

De particuliere alarmcentrale Alarm Meldnet biedt nu ook volledige ondersteuning van de CSL DigiAir & MiniAir. Met deze apparaten zijn alarminstallaties geschikt te maken voor doormelding van alarm naar de PAC via IP.

Lees verder
Partners:


Vacatures

Meest gelezen

Beveiligingsforum.nl


Volg Beveiliging Nieuws ook via: 

Beveiliging Nieuws op LinkedIn Beveiliging Nieuws op Twitter Beveiliging Nieuws op Facebook Google+ Beveiliging Nieuws op YouTube
Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2018 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden