Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]
Hierbij de Beveiliging Nieuws nieuwsbrief van donderdag 26 juli 2018. Persoonlijke voorkeuren kunt u hier aanpassen. Veel leesplezier toegewenst.


SmartSD brengt twee bewakingscamera's in n behuizing

De nieuwste aanwinst voor de Wisenet P premium cameraserie van Hanwha Techwin heeft de capaciteit van twee videobewakingscamera's in n behuizing. Dit maakt SmartSD bekend, die deze serie in de Benelux op de markt brengt.

Lees verder

Belgi gaat bus en treinreizigers screenen

Net als luchtvaartmaatschappijen moeten spoorwegmaatschappijen en busvervoerders passagiersgegevens gaan doorgeven aan het ministerie van Binnenlandse Zaken. Dit geldt in Belgi voor reizigers die het land in of uit reizen. Eerst komen er twee proefprojecten.

Lees verder

Traka komt met verbeteringen en verhoogde beveiliging

De nieuwste versie van Traka Web bevat een groot aantal verbeteringen die zorgen voor een betere systeembeveiliging en een nog betere bescherming van gegevens.

Lees verder
Partners:


Vacatures

Meest gelezen

Beveiligingsforum.nl


Volg Beveiliging Nieuws ook via: 

Beveiliging Nieuws op LinkedIn Beveiliging Nieuws op Twitter Beveiliging Nieuws op Facebook Google+ Beveiliging Nieuws op YouTube
Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2018 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden